![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 213> |
Автор | |
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Како не уништи - почетокот на Југославија ако беше Кралството СХС крајот на Југославија беше ТИТО
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Tito nikogo ne unisti....samite si se unistivme...oti nemavme UM
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Redgun ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 80 |
Ма каква Југолавија..
Прва беше пропаст и диктатура-мислим за све народе..и за Србе,беда и сиромаштија. Друга господин тито уништи Србија а и Македонија..Мислим на Косово и на Егејску Македонију.. Требало је одмах свако на своја страна..Можда не би имало ратови. |
|
Serbia and Macedonia orthodox brothers
f**k GREECE |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Точно така
![]() |
|
![]() |
|
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
so ovoj poteg anastea mnogu dobro vi kaza ... jugosllavija veke ne postoi i zatoa treba da bide del od istorijata ... |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
posle pak ke ja vratite....na nesto ova me podseka.....
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
По консултација со колегата Бојан, темава ја префрлам во подфорум Историја.
Дискусиите почнаа да се повторуваат и да се вртат во круг. На подфорум политика акцент се дава на актуелни настани од политиката, вести, избори, конструктивни дискусии за секојдневниот политички живот во Македонија или настани кои се во директна корелација со Македонија. Во тој контекст, сметаме дека темата по проблематиката повеќе одговара за подфорум Историја, каде што и била првобитно отворена. Поздрав и продолжете ја дискусијата тука. |
|
![]() |
|
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
~,,~Da se kradeshe ,direktorite gi derea firmite i ne samo tie i upravnicite i shefovite pa duri i obichniot rabotnik edno shravche ili shto nacheka ama takov ni e mentalitetot lopovski kako ide onaa narodnata - mazhot so dzakovi da vnesuva dzabe mu e ako zhenata so igla iznesuva~,,~
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Како не постои бе - постојат директорите и на ЧИК и на сите фабрики кои беа направени во Југославија - сите си испокрадоа се од фабриките и денес ја сакаат Југославија најповеке на свет иако не постои. Што на Костовски татко му да не му купил рудник или на другите милионери по куманово да не им дал народот милиони - системот Југословенски им дал - можеле да бидат ем директори ем за своја фамилија да крадат ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
ma giganti imase koi ne zaostanuvaa so kvalitet pozadi slovenskite , teteks, progres, astibo, oteks, ....
no za zal ona so sto najveke mozevme i togas i sega da bideme prvi, ne znaeme da go napravime... ajde togas kako sto sakaat nekoi da kazuvaat, slovencite ni zemale se, no denes? zemete konzerva grasak od Bonum i Podravka, pa ke ja vidite razlikata... , a cenata e tuka |
|
![]() |
|
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
~,,~CIK~,,~ koj gigant beshe toa a fabrika vo makedonija ? zoshto ne ni ja zele Slovencite .Razgovorot se vodi vo ovoj ili onoj pravec ko da Makedonija nemashe Giganti do otcepuvanjeto a zamislete seto toa beshe stvoreno vo SFRJ.a deneska ne postoi
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
pa ne kupuvaa site gorenje, nekoi kupuvaa koncar, nekoi ei nis, nekoi obodin.... go nemavme Grujo togas da ni kaze, mora da kupite fiskalni kasi od accent i da trubi deka ima pazarna ekonomija, sami si odlucuvavme sto ni se dopagja, pa taka i kupuvavme .... koj sakase udopbnost kupuvase peko cevli, a koj sakase pluskavci i ne polagase na izgledot na modelite, kupuvase gazela ili godel , cik bea podobri ...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Нема аргументи па нема и дебата ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |