![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 397398399400401 824> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da go rezimiram
БУГИ е супер човече гледам дека не пишувате па ќе кажам шо прајме заправо тука???? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
А зошто се плашиш од мене,јас најкултурно признавам дека ти се знаеш и дека јас немам поим од ништо и сега оди си на некое друго место да им кажуваш пример на Пољаците дека се Германци.
Ајде оди тамо. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Не сме мазохисти туку сме различни од ТуркоМонголите Анакине - нашето добредојде не е широко поле - си знаат тие.
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Буги не знам само како имаш нерви да се расправаш со нив на форумов.
Банирај ги нека одат во 3пм. Само не знам што им е целта бе да малтретираат тука со нивни тези. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
abe bugi
jas znam deka so nasmevka stanuvame i si legnuvame no ova stana mnogu degutantno zimi se imame li potreba od seto ova????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Потреба немаме нормално - затоа и никој немора да дискутира со нив
![]() |
||
![]() |
||
|
ti si znaes
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
BG Tatar ![]() Сениор ![]() Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
|
Доста со спамот!
|
||
![]() |
||
oho ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
|
Бе на Анакин или са му продали фалшива дрога или много яко са му натрили носа на некой блгарски форум.
![]() |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Ајде препрочитај ги моите постови уште еднаш. Изгледа имаш голем проблем со македонскиот. |
||
![]() |
||
|
tebe te vidov na bugarskiot idol samo neznam dali bese toj idiot ili toj poidiot ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
steta so te praele turkomongolite vo kada najdobrite parcinja sepak otidoa vo kanalizacija ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ajde pocnuvame so zabava 100 postotni
![]() |
||
|
||
![]() |
||
BG Tatar ![]() Сениор ![]() Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
|
jас се извинjавам ама ти не си некоj класик па да си губим времето да ти читам постовете. Бади скроман и пишувай аргументирано! ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 397398399400401 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |