IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали се инаетите и за што најчесто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали се инаетите и за што најчесто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
Автор
Порака
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 18:47
само магарињата се инатат но веројатно ти си запознаен од лично искуство
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 21:29
Зависи со кого праам муабет. Ако се погоди некој кретен што појма нема од животот и ако знам дека за тоа што се ИНАЕТИМЕ јас сум во право, е богами спремна сум да ја терам до крај. Само за тоа треба и да сум посебно инаетчиски расположена. Некогаш немам нерви....
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 21:41
inaetenje ... nesoglaseni stavovi .... koi nikogas nema ni da bidat ... od prosta pricina ..... ne bi se inaetele dokolku stavovite i mislenjata bi bile isti ... daklem , badijala raspravii ...... 
Кон врв
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 21:45
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

не се инаетам многу. на крајот на краиштата попаметниот попушта

da ali nervno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 21:59
ima i takvi koi mozat i vreca sol da izedat od inaet .... a ima i takvi koi mozat kaj muva da predivikaat nerven slom .......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 22:03
e da, zatoa rekle lugeto stari

"ne frlaj kamen u govno moz da te isprska"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 22:05
sakas nesto mene da mi kazes ili ????? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 22:15
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

sakas nesto mene da mi kazes ili ?????

ne, ako sakav vaka ke beshe so quote, sakasv da kazam deka nikad i choek nemoze da znae na kakov majstor naletue, zatoa vikam opshto deka i ne treba da se inati nekoj ili pak da se rchka so nekogo, toa beshe objasnenieto ili pak ako nekoj te zakacha ili tera inat ne se vraka so isto zasho neli frlash kamen u govno i govnoto te prska-automatski se izgovnaruesh i ti
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:00
не се инатам единствено ако имам желба за нешто одам до крај...........ова не е инат
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 19:45
ooodaaaaa.........
i cesto
i za se' i seshto
(ama ne priznavamхи,%20хи...)
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 19:57
...do pred 15 minuti se inaetev so mobilniot...reshiv da ne se javuvam, da odmaram...ama me zezna...смеење
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 21:40
...jas si mislam deka ne vodam inat...ama drugite ne mislat taka...sekoj vtor zbor im e...boze shto si inaetcika....голема%20насмевка
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 19:17
najmnogu se inatam koga ke se najdam so nekoj
sto e ist kako mene
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 22:57
Koga cvrsto stojam zad svoeto mislenje, so argumenti koi ne mozat da mi gi pobijat, oti prethodno sum gi ispitala i utvrdila po site mozni kriteriumi kako vazecki, togas drugite, na koi ne im odgovara takvata situacija, mislat deka se inaetam. среќа
Ma, ne, bre, ne se inaetam! Samo sum vo pravo!!!
 плазење
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.