|
Железо |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZELEZOTO MI E 3.A HB MI E 129.MI DADOA PRIRODNI KAPSULI I NE SE VRATIV POVEKE NA DOKTOR.AMAN VEKE
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da sum cula od lekari deka e mnogu dobro koga ke se svrzat vitamin C i zelezo.. |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ц витаминот му помага на организмот така што ја потикнува апсорпцијата на железо во цревата, преку претворање на железото во ресорбилен облик... |
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ubavo e da se znae..thanks |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj poslusajte probajte ferro sanol
slusaj patalec a ne gatalec |
|||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene FE mi bese 1.8 a HB mi bese 86
i posle TOTHEMA ampuli 2/2 na den i mnogu vitamin C i FOLAN bez efekt careto mi e samo FERRO SANOL so nego efektite se gledaat posle 1 mesec sega e 3.5 FE i HB 110 probajte nema da pogresite (ferro sanolot e 20~evra 50 kapsuli se pie ednas do dva pati dnevno po edna kapsula) blagodarnost primam na LP Ferrosanol duodenal Caps. 100 mg 50 Caps. upatstvo na germanski za tie sto razbiraat germanski ako nesto ve interesira prasajte slobodno |
|||
|
|||
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
isto taka i tiroidnata moze da pravi problem vo vrzuvanjeto na zelezoto
taka da ubavo e da se pregledate i za toa problem: ima eritrociti(crveni krvni zrnca) ama se "prazni" |
|||
|
|||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zatoa kupi si Ferum Lek |
|||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|||
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prvo se odi na pregled pa potoa se resava dali treba ferum lekovi ili terapija na tiroidnata
|
|||
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas nemam problemi so hemoglobinot tuku samo so zelezoto. taka da ovie od Swanson mi se top. Edno pakuvanje sodrzi terapija za 6 meseci. uste odma osetiv podobruvanje.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Блу со таков начин на исхрана како твојот, не е ни чудо што имаш ниско железо........ смоки и јогурт беше...така????? |
|||
МИР со сите
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sonce izvini ama jas imam nedostatok na zelezo od dete. znaci use od koga moite doma vodele racun kako se ishranuvam...mi bilo zaebano toa cudo. a eve nedela dena jadam duri i poveke od sto treba...no toa ne znaci deka ke mi se podobri. zasto ednostavno ne e samo do ishranata. i pls ne zborete na pamet ako ne znaete.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ok.....sorry........забелешката беше добронамерна..... Не викам дека исхраната би ти ја решила анемијата, но сигурно би помогнала...СИГУРНО..... цвекленце, леќа, зелка, какао.....зошто да не ти се дел од менито? Не се месо....... Се е добронамерно не ме сфаќај погрешно..... |
|||
МИР со сите
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Блу пробај со семе од коприва и мед.
Во една тегла мед стави неколку лажици од семето и јади од тоа. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |