![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 416417418419420 525> |
Автор | |
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
One more night
one more night just give one more night |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
The fire in your eyes keeps me alive The fire in your eyes keeps me alive I'm sure in her you'll find The sanctuary I'm sure in her you'll find The sanctuary And the world and the world The world turns around And the world and the world The world drags me down |
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Remember when we felt the sun
A love like paradise, how hot it burned A threat of distant thunder, the sky was red And when you walked, you always - turned every head |
|
Simnat od visokite planini
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
..... Znas li draga onu , sljivu ranku |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
kukavica nisam zanala da si takva kukavica
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
"... I'm trouble ..."
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ja te pjesmom zovem
zeljna tvoga milovanja
sliku tvoju ljubim
ljubim ljubim svakog dana........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
"Ovo ime ko izbrise
ne ziveti bome vise
bog mu dao trista jada
u zivotu da nastrada"
RGvardini
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
jedan dan zivota
da ostane meni
i njega bi dusho
poklonila tebi
a kad srce stane
na njemu nek pishe
zalim shto se nismo
voleli josh vishe.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
nije muka sto vihor vrt mi uze,
sto su me sukobi duse stisli.
Ali oci mi zastiru suze
od jedne samo na tebe misli.
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
blashka ![]() Нов член ![]() романтична Регистриран: 03.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5775 |
You, you were always on my mind
you, you're the one I've been living for you, you're my everlasting fire you're my always shining star...... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ma sto da zelim
Sve je tako daleko i sad mi zao sve bi opet ponovo |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Oh baby, I need you |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
All this time I've loved you and never knew your face...
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 416417418419420 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |