![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 959> |
Автор | |
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денес мизерно се чуствувам,како светот да не постои за мене.Ке ми речат некои као не ми чуе, па што ми фали ова или она,но јас не сакам лигавење во стилот као ма супер сум денес секогаш кул, а у ствари штом ке ме размине мене таа ке закопа глава во песок како ној, а мене ке ми се пува.Е од вакви лигли баш и нема да ми чуе.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
јас сум некако овие деној ко истушен балон...ги видов најдрагите лишности....али не онака како шо сакам да ги видам...можеби понижено...се чуствувам...некако помало...глупаво...наивно...досадно...самата од се*е си се мрзам...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Прилично расположена, Среќна и умна
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
исто като сшто...обично...малку ме болит глата, ми се спијат...и си го загинав моливчето-техничко и ќе се убијам...над сите маки уше то ми фалеше
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
jas denes se cuvstvuvam i taka i taka |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Тоа е така зашто не сум те јас тоа гушнала од сабајле ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
jas sredno usrano
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ако ја преживеам оваа недела, ќе живееам сто години, е така се чувствувам |
|
![]() |
|
хе хе хе ех блу мила хеки ајде да ве гушнам и супер ќе ви биде милички
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
blue eve nate ke ne gusni
![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
nate ti ne si vekje tazna neli?????? btw se cuvastvuvam......HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!! mnogu mnogu mnogu........HAPPY!!!!!!!! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
e nate sega mi e mnogu ubavo otkako me izgushka sum srekjna te gushkam i jas tebe a i na site drugi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Миличка јас ретко сум тажна
Понекогаш сум темпераментно испровоџирана ![]() ![]() Солзичките вчера ми беа за тато нешто му се слошило па се исплашив и заминав право дома.. Но сега се е во ред без грижи и сум суперррр ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
ana marija !!! eve ti mnogu guski i od mene nate! milo mi e so si super!!!!! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |