![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 193194195196197 360> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....nisto neznam
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Znam deka ke ostanam barem 2/3sati na forum i chat
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
pa znaeme deka ke brkas muvi ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
ZNAM DEKA NEMA DA VLEZAM NA CHAT DENES ZASO NEMOZAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека... за влакно се спаси... овојпат ја претера...
Изменето од anastea - 19.Февруари.2009 во 17:41 |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
знам дека не може ништо да постигне..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека сум претепана и ми е лошо ама ке се обидам да вежбам и да удрам туш и да се вратам у живот.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
znam deka e torko!
|
|
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
ZNAM DEKA SE DVOUMIS TOA STO GO NAPRAVI AMA NE SI GRESKA
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
знам дека речиси сите околу мене ме разочараа со своите постапки.... некои со неодговорноста, некои со лицемерството... некои со користољубието....
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... moram da izbrojam do 10 pred da eksplodiram
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека... денес морав да избројам до милион и назад
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
„... оној што умее да владее со себе, еден ден ќе владее со светот ...“ ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека мора нешто да купам колку можам побрзо
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 193194195196197 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |