![]() |
|
Ноќен живот или денско кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Автор | |
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dvete se ok samo da ne se sedi doma
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
ccccc samo da ne se sedi doma
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ja proglasiv elementarna nepogoda taka da na ova vreme ne odam nigde osven na rabota. koj saka i noken zivot i densko kafe ima kajmene doma
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Ja sakam sekogas i sekade so tebe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
obozavam noken zivottttttttttttttt i mnogu da preteram vo toj zivotttttttttttt
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
u posldno vreme poveke mi se setkara niz gradov nasabajle pa i na kafence,ili cisto na prosetka
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
DVATA SE UBAVI NA SVOJ NACIN
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
прво на денско кафе, а вечер во ноќен живот.....
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
денското кафе повеќе го сакам...засега
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
densko kafe
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
sega koga vremeto ke zatopli ako nesto mi e najubavo da izlezam vo grad so drustvo na kafe vo kavicite i toa okolu 19h mi e najubavooto vreme
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
a sekojdnevna navika mi e na kafe vo grad,se relaksiram.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
densko kafe ...no sinoka super si pominav i zatoa i dvete
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
densko nekako vo posledno vreme poveke me relaksira
![]() sto ne znaci deka nesakam vecerno ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |