![]() |
|
Паркети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Автор | |||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|||
![]() |
|||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
||
Moze da gi slusam, ne sakam da gi gledan, nesakam koga nekoj privlekuva vnimanie so toa sto nosi staromodni naocari i izgleda kako da e nemien vo kosata kade potfatena kade ne ( se izvinuvam ako navrediv nekoj
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Eli simso si go kaza svoeto. ![]() ![]() ![]() ![]() Sea use ko ke idam u bitola da me nosi na kafe u toj legendaren Sator.Haha!!I onaka mu e 2 godini besplatno!! ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
||
се спремам некој ден да ги посетам вие...
![]() |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
|||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
||
Abe ne komentiram sea za muzikata so ja pravat..ama interesni se i smesni u sekoj slucaj..a otvorat usta neso smesno e znaes..posebno toj Sims,coek ne go razbira so kazuva..ama facka e..Vo opusteno kaj Toni bea gosti i stvarno uspeaa da me nasmejat i da mi ostavat pozitiven vpecatok
![]() ![]() ![]() |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
![]() |
|||
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
||
Па каде-каде се разликува од Елена. Од облека да почнеме, до понашај, шминка, музика, едноставност. |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Абе што е важно со кој пееле.Било и поминало.
Оставете го Минатото,радувајте се на Иднината. ![]() ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
![]() ![]() Тоа што пееше по клубовиве каде се коваат ундерграунд музичари не ја направи покул личност. |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
||
Џабе е веќе, да беше на местото од Елена Ристевска АЛександра Пилева, подруго ќе беше. Не оди шмизла со паркети. Изменето од Black_girl - 28.Јануари.2009 во 20:11 |
|||
![]() |
|||
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
||
dodeka go peat zivotot na covekot se dobri bez razlika dali so elena ili bez , odnosno da bidam podirekten , po slikovito go izrazija eden stil na zivot na odredena grupa na lujdze tokmu so elena pa treba sekoja pocit od niv do nea.
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Ај да видиме...
Баш сакам да го слушнам, можеби и јас ќе си го променам мислењето ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Песната со Елена беше комерцијална жртва за македонската публика да дознае малку повеќе кои се Паркети.
Сега доаѓа нов албум со многу повеќе рокенрол. ![]() ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Интересни се,различни од сите други мк.групи.
Треба да избегнуваат соработки со фаци ко Елена Ристевска. Едноставно се некомпатабилни а крајниот производ е НИШТО ПОСЕБНО. Изменето од GlenKlouz - 28.Јануари.2009 во 14:06 |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
||
Паркети беа закон пред да се искомерцијализираат. Сега,....
Кај најдоја бе со Елена шмизлана песна да праат ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |