![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 413414415416417 525> |
Автор | |
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
What a wicked game to play, to make me feel this way.
What a wicked thing to do, to let me dream of you. What a wicked thing to say, you never felt this way. What a wicked thing to do, to make me dream of you and,.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
sve ti dajem
al nikad necu bol
njega ljubomorno cuvam
sanjam i lutam
nigde nisam stigao
kradem od noci dio puta...........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Alji Alji Alji
Crva se zapalji stom moj narod bjezi koza mi se jezi Alji Alji Alji Alji se ne salji. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
..во дилееемааа сууум..
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
sedam dana mi traje noc
samo kad mi kazesh ljubav...........
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
While my heart is a shield and I won't let it down
While I am so afraid to fail so I won't even try Well how can I say I'm alive |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I haven't really ever found a place that I call home
I never stick around quite long enough to make it I apologize that once again I'm not in love But it's not as if I mind that your heart ain't exactly breaking |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
It's just a thought, only a thought...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zaboravi zaboravi
da sam te ikad
volela ludo
zaboravi i nestani
samo se jednom
desi cudo.........
|
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Uhvati ritam
Ne govori nista, prepusti se, uhvati ritam
nitko nam nista ne moze, uhvati ritam sanjas o lijepim stvarima zar ne znas da su one u nama Igraj svoju igru, opusti se, uhvati ritam nitko nam nista ne moze, uhvati ritam prije ili kasnije bit ce svima jasnije Ref. Slusaj ljubav kako dolazi ljubav ce nas jednog dana voditi iz daljine ponekad se cuje glas strpi se jos malo, doci ce red na nas Ti i ja, suncan dan, eto razloga za smijeh mislit' svojom glavom ponekad, nije grijeh kad bi mene pitali svi bi stalno plesali |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
pun je grad zivota
devojle lepe mozesh da birash
nasha je prica odavno proshla
u rane stare nemoj da dirash.......
|
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Летај низ солзи мој
галебе мој тажен
Летај кон неба твои
галебе мој тажен...
Летај кон очи топли
во мракот што тонат...........
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ne jas ne sakam da znam
deka ti ke bides sam Koga prokleto ti tre*am |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Trebas mi , trebas mi
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 413414415416417 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |