|
Ноќен живот во Битола |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e kolenas , pak ni e najubo, a sega subo ni e sreden gradot. Se poubav i poubav e, a toa deka site imame po nekoj rodnina nadvor od drzavata taka e, tie tamu raboti nie ovde trosi
|
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bitola e najubav grad... Tamu ziveam i za nisto ne ja menuvam. Zivotot e kako vo bajkite sto bi se reklo koj sto saka si pravi,koj saka si raboti,koj saka si se izlezava ama voglavno e super... Inaku lugeto se kabadai site se najdoterani i da nemaat pari toa ne go priznavaat! Abe faca sme,najaki sme koj e kako nas,po cel den po Sirok Sokak sedime!
|
|
archer_MKD
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bitola e se super... po super ne mozi!
ima sve i svasta, arno ama ima nekoi grupi (poedinci) koi se zadolzeni za remetenje na gradot (da ne konkretiziram) si znaat tie so se od bitola za so zboram |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе кажите за ноќниот ќивот во Битола, дали ви се допаѓа итн.
Ете јас да почнам , бидејќи сум од бт Има доволно кафичи и дискотеки, мислам ако има повеќе нема да бидат полни и нема да има атмосфера. Најтрендовски се Infinity, Davidof, Intermezzo,Simbol, Rascekor ova se diskoteki za povozrasni, odnosno clubovi. Лоша страна на овие им е високата цена na pijacka vo nekoe od niv. Потоа Gt, Pozitive, Solaris, Sema, Milenium, Magnet, Iguchi itn vo ovie diskoteki odnosno kafici odi pomaldta generacija, ako si do kaj 18 godini super ke si se pozabavuvas, losa strana, pregolema gizva, dolgo cekanje na vrata, ako nemas vrski poznati ova ona, ke cekas duri i 1 cas. Potoa isto taka od pubovite Sherk i De niro pivnicata se sema posledno vreme. Ova vaka nakratko za bt |
|
archer_MKD
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цените се тие бе братче, лоша страна најефтино е во парк на клупа знајш кога Битола ќе има добар ноќен живот? кога луѓето ќе излегват со помисла за убо да си поминат, а не на тоа кој луѓе можи да ги видат и какви трач муабети ќе паднат утредента на кафе.
не е така?
секоја чест на исклучоци (како мене ) Изменето од alex\m/ - 02.Февруари.2007 во 02:18 |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka sea bitola prajvme muabet na druga tema so tebe flipsi , bitno mi e k o ke pijam kafe raat ilezetski da go pijam ,snosti mnogu mi se bendisa u lektira sedev na sankceto na izlogot , mirno tivko raat , ima , za kafe pienje kafici ima eheeeeee, ne znam zasto velis milenium deka odat pomali , za GT da , vo milenium postari idat i to svegani a muzikata e preglasna , za infiniti kao za diskoteka ,iskreno jebem ti diskoteka , kamo podium ? klub moze da bidi ama diskoteka ? teska rabota u sekoj slucaj mnooogu e podobro vo sporedba od pred nekoja godina
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da ima mnogu super mesta za rajat kafe sto vika, lektira 2 bas mi se dopaga, navistina na rajat da si se napies, a najglupo dosega so sum bil na kafe e intemezzo, odam ednuvam i si naracvam kafe, i po eden pol sat idi kelnerot mi vika decko masata e rezervirana za pola sat da stanis, i aj da ti go rasipi rajatot, i mu rekov ako mi e bespari kafeto togas mozi, oti jas ne plakam za tamu da sedam 15 min
Super e za sega ne se zalam ama falat taka poke salam mesta :) ama znam deka nikogas na site nema da im bide pogodeno |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam ne sum bila
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas da bidam iskren ne sum stapnal vo BITOLA za zal.
Bi sakal da prosetam po SIROK SOKAK |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:29 |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok mila 28
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi go zede Mila zborot od usta..............samo vaka onaka
Bitola, site vie gore so postiravte ......ja nis ne vervam na zboroj......dokazete na delo...........ajt ,nosite ne za Bitola da vidime al e vistina to so velite Ovde da ne prosetate prvo pa sve po red.............. Изменето од bijonse1 - 02.Февруари.2009 во 20:47 |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj bi da odime kaj mila da ne proseta
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E AJDE DE DA PROSETAME PO SIROK SOKAK :)
DA GI PROSETAM NOVITE PATIKI PO SIROK SOKAK :) |
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |