![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 408409410411412 525> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A bila je to ljubav k'o vino
zadnju smo kap popili nista nije kao nekad kad smo srca opili.... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ako te nije pronashla ljubav
potrazime bicu ko prije
na istom mjestu..........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Luda za dodirom tvojim
za noc sam prodala snove sve same se sebe bojim nisi ti ljubav, ti si grijeh.... |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hej, hej, hej, danas sam O.K.
ucini sve da tako ostane hej, hej, hej, danas sam O.K..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
..............ma kog me boga , za tebe pitaju
i suze mi na oci teraju ..............................
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
bila je tako ljeeeepaaaaa..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
However far away - I will always love you However long I stay - I will always love you Whatever words I say - I will always love you I will always love you... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
sve je laz samo pusta laz
sve je laz osim smrti.........
|
|
|
|
![]() |
|
o ana o ana
tugo moih dana........
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Za neke stvari imam strasan nos
opasan nos (opasan nos) za neke stvari imam jeziv smek za vase tuzno srce imam pravi lek I dobro znam vas omiljeni stih, uopste, zivot bolje poznajem od svih |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Ljubav i pjesmaUz romane, knjige i neke stare noteja pronadjoh i tajni bakin spomenar kao zaljubljen covjek ja citam trazec ideju sto bih draga mogao tebi dati na dar Ref. Na te mislim kada zora svice na te mislim kad se svrsi dan na te mislim kad se svako bice sprema tihi da prosniva san Tu su slike, pisma i ova pjesma stara sad tek istinu i spoznah pravu stvar pored muzike jedino ljubav ostaje vjecna pa ti pjesmu za sva vremena dajem na dar |
|
|
|
![]() |
|
na srcu mi lezi
jedna stara rana
koja nece da me pusti........
|
|
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Forever love
Love it has so many beautiful faces Sharing lives and sharing days My love it had so many empty spaces Im sharing a memory now I hope thats how it stays Now Im deep inside love and still breathing She is holding my heart in her hand Im the closest Ive been to believing This could be love forever All throughout my life the reasons Ive demanded But how can I reason with the reason Im a man In a minute Im needing to hold her In an hour Im cold, cold as stone When she leaves it gets harder and harder to face life alone Now my dreams are filled with times when were together Guess what I need from her is forever love. |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 408409410411412 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |