![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 959> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
се чуствувам ужасно грозно.......се ми е трнато наопаку денес....
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
ма супер..денес..
еве и супер музика си имам..с пеам..меднес на звучник ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
umorno i zanigde.losi vesti od doma i ete cela nok ne spiev. |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
зошто златно енџиече?????? немој да ме загрижвиш сеа.....тамам сакав да напишам дека сум добро, за разлика од вчера |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
abe veseli se ti sega,bas veseli luge mi trebaat za i mene da me raspolozat.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Nemoj da mi se nerviras srcka,se ke se sredi......veruvaj iako neznam sto e rabotata,ti garantiram deka se ke si doe na svoe mesto!!! |
|
![]() |
|
fala za utesnite zborovi.
![]() |
|
![]() |
|
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
I feel like
![]() |
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Jas sa cuvstvuvam kato nekoj da mi iskornal srceto i da si podaval s's nego pa e go sutnal pa na razen go e staval. Serviral e go so pomfrit i si go izel so slast Znaci mnogu dobro se cuvstvuvam!!! |
|
![]() |
|
после екстра ден на школо, со скратени часој од по 15 мин. се чуствувам прилично среќна
![]() ![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
jas se cuvstvuvam super......se zurkav na skolo!!!!! iiii zakon bese....:)))) i sega sum si happy.....happy......happy.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Jeeeeeeeeeeeeeeee........................!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |