![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 213> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne ne sum jugonostalgicar,.,,
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
....a, onoj,.."shapkarot",..najgore,...gledam deka operacijata voiopshto ne mu bila ,..uspeshna,...mnogu mi e zal za toa,...pa,....ako e pameten ,..ke si ja drzi ,..mu,..pardon!..ustata zatvorena,...za da ne go zagaduva,..forumov,...
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
brza milo mi e sto se vrati...samo zasto na vakov nacin???
nazad na tema....Nit vo jugoslavija bilo dobro nit sea e dobro... |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a gledam deka ti si imal golem apetit pa pred vreme si e okrkal zimnicata od dvata zamrznuvaci
![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
gospod da ti pomogne!,..moli se samo,...toa uspeva ,..kaj beznadeznite( barem ,..tie taka si mislat),....!
![]() duri i reklama imash,..sega!,...samo,...da ne mu e rasipan televizorot?,
![]() i mene mi e milo,..shto site ste tuka,...i + drugi..
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
|
Јас очекував сериозна дискусија, ама гледам ти си 'контра' тип...односно се што ќе каже некој, ти му одиш контра на тоа...бев и јас таков пред пубертет...не знам колку години имаш, ама не се секирај поминува
![]() |
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
![]() |
||
|
hahaha,..shto ne ti e seriozno tuka?!,
![]() nache ,..stvarno kontriram,..ama ,..samo koga ima mesto za toa,...a, tuka,...ima premnogu!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
|
Yahooooooooooo! Brza is back!. Најпозната контра у МК а и шире.
![]() Една корекција - античкиот македонец е веќе исчезнат, едно 2000 години. Ова што сега го гледаш е фатаморгана створена од една неинтелигентна група луѓе за дневнополитички цели. Може да сметате дека Македонија веќе не постои. Одбројувањето наназад е одамна почнато. Македонија (и Босна) ќе отиде во догледно време во вечните ловишта на историјата за да и се придружи на Југославија.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ti ocigledno ne znaes nesto za nego pa se cudis ..... toj e od onie koi do pladne se mrzat sebesi a popladne celiot svet ......... najobicen primerok na MIZANTROP ![]() Изменето од miroslav_g8 - 26.Јануари.2009 во 16:53 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
|
Ако успеал со тебе да се закачне, се ми е јасно ![]() |
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
[/QUOTE]Една корекција - античкиот македонец е веќе исчезнат, едно 2000 години. Ова што сега го гледаш е фатаморгана створена од една неинтелигентна група луѓе за дневнополитички цели. Може да сметате дека Македонија веќе не постои. Одбројувањето наназад е одамна почнато. Македонија (и Босна) ќе отиде во догледно време во вечните ловишта на историјата за да и се придружи на Југославија.[/QUOTE]
За ова би можел да се согласам, ако споредиме антика со сегашност, во антиката имаме луѓе што поминале пола свет за 7 години, а денес имаме група на алкохолизирани неуки луѓе...знаете на што мислам... извинување до ЈУ-носталгичарите што и јас почнав да им ја расипувам темата, ама и онака е премногу уништена, се надевам нема да ми забележите ![]() Изменето од ThePPPTrooper - 26.Јануари.2009 во 18:03 |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Јас не реков дека сум способен, туку те прашав од каде ти пресуди дека јас со 20 години сум неспособен или ќе бидам неспособен во иднина да водам држава затоа што се декларирам како Македонец и по националност и по државјанство? |
||
|
||
![]() |
||
|
e,..pa momche,...nema vreme da ja chekame idninata ( barem poveketo),...sega treba da se napravi( ustvari ,..odamna trebalo!) neshto!,...i,..
...ziti,...ti se bukvalno sfakjash!,...bakteriite gi znaeme kako mnogu opasni,..ama ,..retko koj pomisluva na niv kako na neshto korisno,..,...ako sfakjash shto ti kazuvaat,..ako ne,..ke ti kazam bukvalno.
|
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |