![]() |
|
Кандидати за претседател |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neznam koj bi bil dovolno pretstavitelen,uspeshen vo nadvoreshnata politika,diplomat i pred sve harizmatichen za da bide pretsedatel....seushte razmisluvam.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Кога тоа сум осудила ултра десничари? Мене омилен лик ми беше Јерг Хаидер ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...cisto informativno
![]() ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ КАНДИДАТИ ОД БЛИСКИ СОРАБОТНИЦИ ДО ЛУТИ ПРОТИВНИЦИ Ѓоле и Фрчко заедно пишувале книга . Во 2003 година професорите Фрчковски и Иванов дури заедно ја напишаа книгата "Современи политички теории". Според Фрчковски, 90 отсто од книгата е негова, а го поканил Иванов да учествува со текст чисто од колегијалност. "Од 800 страници, Иванов напиша текст од околу 20 страници за цивилното општество и државата", вели Фрчковски. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
nekade procitav
Frcko e najdobar...............vo tepanje zeni ![]() za prikaz sme |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jas mislam deka uma tuka i eden shto znae ( sega skoro se vrati od ,...praksa!) i kako se dupi,...odpozadi,..pa, najverojatno,..toj ke mu bide pretsedatel na narodov kutar!,..sviknat si e toj da mu go opnuvaat,..i toa ,..odnazad!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Мислам дека нема подостоен од мене за таква функција
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Нема најдобар ама надам се ке е вмровец.
Како можеа фрчковски да го стават во трката чоече ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Па ќе ја тепа и онаа Гркинката
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
бегај бре млатеше жена кај тинекс у 3 напладне еј
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Па шо да и прави друго, ако не е по сексот ?
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ti be,..seushte si ,..dezorientiran?!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ми нема лек, а ми се увртело у глава и ја да се кандидирам, сигурно не се ништо поарни од мене
|
|
![]() |
|
pa da vidish , ne ti e losha idejata,....ako ne mu bide podobro na narodot so tebe,...ziher ke mu bide,...posmeshno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Едно време ми се моташе и за партија и ко премиер членови на влада ќе беа све манекени и цицлести со долги нозе и да видиш како сите ќе чуеа за нас, а вака, неќат ни муабет да прават со нас, нормално и ја ќе се повлечев ко советник да не грубам
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |