IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 103>
Автор
Порака
FERARI Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 03.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FERARI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 22:24
NIV(ne znam tolku grd zbor za poinaku da gi narecam) celta im e po sekoja cena de se vrti prasanjeto za homaseksualnosta na bilo koj ili pak na sekoj medium. (pisan ili elektronski)duri i da se vregani toa e sepak reklama a niv im ide vo prilog kakva i da e.
"TIE" se i samite svesni deka vo ovoj del od Evropa,t.e. balkanot mozat samo da glumat globalisti i da pustaat probni baloni za "nivnoto" prasanje preku razno-razni nevladini organizacii koi probuvaat da go nametnat TOJ NIVNI PROBLEM kako mnogu biten za opstestvoto,ogledalo na kulturata na edna nacija.
POPUSTO ili ZALUDNO (kako sakate).
Nacijata(barem nasata) pardon ,zemjata (pa neli sme nie multietnicka)kaj ovi pomalku brojnite(23.4%)sigurno ne pominuva nivnoto neprirodno odnesuvanuje(tamu odma glavi letaat nema ni sansa za nekakov dijalog).
No da se vratime na temata koja na ovie prostori seuste e tabu(i da bog dade ostanala narednive 100godini)i nesto apstraktno,a kako i ne bi bilo koga minorna NEZDRAVA grupa na NEluge probuvaat da nametnat NEZDRAVO odnesuvanje za moderno,pravo na izbor,demokraticno....itn.
Vo vreme koga "modernite" zapadni demokratii probuvaaqt da gi zadrzat moralnite-tradicionaloni semejni vrednosti kako nesto sveto, nie sega begame od toa sto vkoreneto od dedo i pradedo.
Vo red,jas nemam pravo da sudam za nieden MAZ da bide ZENA i obratno,no sto e so moeto pravo da ziveam i postojam vo normalna srtedina,sto e so pravata na onie luge koi se direktno zasegnati od odnesuvanjeto i postoenjeto na "TIE" MODERNITE.
Mislam deka popoleka e vreme da ja gasime temata(ne samo na ovoj forum tuku sekade kade sto ke se pojavat) zosto sekoj si e baska budala i dava razlicni komentari ,no fakt e deka e toa poveke teranje seir,ismevanje na MODERNITE.Mene mi se gadi duri koga ke naletam na"NIVNI" sajt koga sakam da vidam edna dobra slika u stilu ZGRAPCIGO DENOT a ne da debatirame za nekakvi nivni prava koi po niedni zakoni na prirodata ne im sleduvaat.
Mozebi sega nekoj golem dusegriznik ke me iseljaci mene i takvite kako mene,no ne treba da si mnogu ni setan ni obrazuvan za da ti stane jasno kolku im e "NIV" tesko da disat vo ovoj del od svetot koj nemozejki glava da krenat od vojni i problemi(etnicki,ekonomski,megusebna netolerancija)
Vo svetot seuste se vodat naucni debati dali se raboti za BOLEST ili za HIR i POMODARSTVO.
Mozebi e moderno,in,"normalno" no znam sigurno deka ne e PRIRODNO,zatoa pamet u glava i dupe uz zid.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:50
PROTIV .... DA NE SE POVTORUVAM PO MILIONITI PAT
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 01:15
nemam nisto protiv NIV
megutoa kako bi objasnil na svoeto dete sto pravat dvajca maski fateni za raka ili vo strasna pregratka kako se LAPAAT

-----------------------------------------

sine toa e sosem normalno! mozes i ti da dovedes decko doma i da napravime svadba (koj ke bide nevestata ke resime ) a za vnuci nema potreba ili mozebi tvojot partner ili ti ke rodis

-----------------------------------------------------

za mene licno kako veke izgradena licnost ne e problem toa sto nekoj ili nekoja imaat partner od isti pol

ama ve molam kazete kako toa da go objasnam na svoite deca

Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 01:21
moderna kletva

dal Gospod sin ti doma da donese zet

kazuva , so misli groto od narodotсреќа
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 01:33
Originally posted by anakin anakin напиша:

moderna kletvadal Gospod sin ti doma da donese zetkazuva , so misli groto od narodotсреќа

vo pravo se

neka pie pusi
samo da ne bide peder
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 18:53
Nemam predrasudi za homoseksualcite,toa e seksualna orientacija...Na koj kako mu e ubavo da zivee taka i neka zivee.....

Изменето од tamara1990 - 20.Јануари.2009 во 18:54
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2009 во 13:48
Samo da ne se eksponira.A ako saka da kradi kolbasi(so del od teloto),ne veruvam deka nekoj ke mu zabrani.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 19:49
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Доријан криво ми е што си геј..........сериозно........толку си паметен, културен, срце од човек...( барем јас таков впечаток добив)........ама си геј..........

Не можам стварно.........предрасудата е посилна од мене........

Тоа е најстрашниот дел.
А, нека не ти биде криво, те молам! Кога мене не ми, зошто тебе би ти било?!? Подобро погрижи се да си расчистиш со предрасудите намигнување.

Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 19:52

Ц ц ц ц! Колку глупости на едно место, тоа чудо едно. Порано кога читав и реплицирав, заоѓав од смеење. Искрено, веќе не ми се ни смешни некои изјави, туку ми стануваат жалосни и патетични и не знам дали да се смеам или да плачам.
Нема да реплицирам и цитирам, туку само ќе кажам дека и понатаму спијам без грижа на совеста, дека немам ХИВ/СИДА, дека сум сосем нормален и дека к*р ме боли што мислите за хомосексуалноста. Што и како ќе правам во мојот живот, не е ничија работа (како што не ме занима кој-што прави во неговиот).
 А глупости да треска, секој може. Потребно е само неколку грама... уствари не е потребно да имаш мозок за тоа.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 23:35
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2009 во 23:39
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Ц ц ц ц! Колку глупости на едно место, тоа чудо едно. Порано кога
читав и реплицирав, заоѓав од смеење. Искрено, веќе не ми се ни смешни
некои изјави, туку ми стануваат жалосни и патетични и не знам дали да
се смеам или да плачам.Нема
да реплицирам и цитирам, туку само ќе кажам дека и понатаму спијам без
грижа на
совеста, дека немам ХИВ/СИДА, дека сум сосем нормален и дека к*р ме
боли што
мислите за хомосексуалноста. Што и како ќе правам во мојот живот, не е
ничија работа (како што не ме занима кој-што прави во неговиот). А глупости да треска, секој може. Потребно
е само неколку грама... уствари не е потребно да имаш мозок за тоа.

Nikoj ne ti sudi za tvojot zivot

Изменето од ZoraNaSlobodata - 23.Јануари.2009 во 23:39
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 00:34
Па никој не ни има право да му суди на човекот само заради тоа што е геј!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 02:14

Ах, посилно е од мене, морам да одговорам.

Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Nikoj ne ti sudi za tvojot zivot

Зошто сте толку контрадикторни? Врска немате понекогаш што кажувате.
До пред неколку страни спомнуваше сапуни, ово-оно, а сега никој не судел изненадувањезбунетост. Не велам дека тоа е директен суд или дека се однесува конкретно на мене, но ако убаво размислите и прочитата што пишувате, вашите размисли се полни со осуди или поточно предрасуди (како што некој и сам призна).
Размислте два пати, пред да кажувате глупости.
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 02:20

Some people are gay, get over it!!!

Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.