![]() |
|
Постои ли нешто од кое сте зависни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 31> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
освен од водата
мислам од ништо друго |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Зависна сум од воздух
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Морам стално во секое време да имам животинка дома, нешто мекичко, топло за галење за да можам да му вриштам у фаца колку го сакам.
Други зависности? музика, храна, мислам дека други немам...и во последниве 2, 3 год зависна сум од интернет во позитивна смисла ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ZAVISNA SUM OD PC
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Зависен сум од цигари
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Zavisna sum od vozduhhhhhhhh ne mozam bez negoooooooo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Зависна сум од децата... (наместо они од мене
![]() Зависна сум од цигари, признавам ![]() Зависна сум во последно време и од интернет, ама сооооооооооооосема малку, колку да има и трето ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Od zeni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
НИКОТИН
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
јас сум телефонманка |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
zavisna sum od kafeto
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Net,mobil-sms Cokoladi,frizeraj..
ima mnogu nesta
da ne nabrojuvam...
Ups..i Coca ...
iako sakam da ja otkacam..
teshko mi ide
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
OD KAFE
![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
независен сум роден сум на 8 септември
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |