![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 36> |
Автор | |
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И разум и емоции.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Razumot e gore, emociite se dole...nekogas znaat da se izmesaat
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
prepustanje na emociite,e toa e ona vistinskoto,samo sto razumot e sekogas rasipuvac na zabavi.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da be, ako go slusam onoj nerazumniot u mene samo sto mi vika :
- Ej, da i se kacis na ovaa, kako ke bide, a ? I na ovaa. I na onaa. I na taa tamu. E pa vise pa, on na site saka. E nema ! Ima da bidam karakter ! A on pa : - Abe zaebi karakter, toa e za ligavi papucari, abe smotan ! Ne znaete kako on me vrega. |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
досега разумот ме зафркнал исто толку пати колку и емоциите
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bev u ramstor u kino dq go gledam James Bond i od celiot film samo me zamisli kako taa devojkata uste odma mu dade na nego.
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ni razum ni emocii
nekretninite se sega na cena i kretnini, napriner eden jeep |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Sum se fatila sebesi vo situacii koga razumot gi potisnal emociite.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nekoj zabelezuva koga gi sledam emociite i go vklucuva razumot i razmisluva kako da me za*be.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Se imam fateno na delo kako ja varam i mnogu si se nalutiv i si se skarav, dva dena ne si zborev sam na sebe
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
koga emociite ke prevladuvat,se gubi razumot.Bi go odbrala razumot.
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
emocii, razumot e kontejner so gjubre
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Emocii si se emocii koj tesko mozeme da gi sovladame ama razumo e na prvo mesto
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
inat...e sega kaj spagja vo emocii ili vo razum neznam...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |