![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 213> |
Автор | |
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Не - вие зборувате за тотална разлика - ке повторам и ако ме сватите тогаш не ми вметнувајте ваши мислења - значи друго е да се жали по убав живот а друго е да се жали по Југославија како државна единка - повеке пати претходно напишав дека и прадедо ми сигурно жали по времето кога бил жив и стар 18-20 год. тоа бил сигурно убавиот дел од неговиот живот но тоа не значи дека жали по Турското ропство
![]() Знаев и јас ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ako e jugonostalgicarot antidrzaven element , nekoj od koj ne moze drzavava da odi napred , nekoj koj treba da e istreben, da umre itn itn .... koga VMRO ke odluci nekoj takov koj trcal po stafeti da predlozi za svoj kandidat e togas , toa e totalna razlika ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Вие зборувате за тотална разлика - не ни знаете самите што е Југоносталгичарство - јас би го нарекол носталгија по убав живот а не носталгија по Југославија - бидејки како што пишав претходно и прашував постојано вие за економија,политика и др. во Југославија и не се ни интересирате
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ocigledno deka kje go glasaat i YU nostalgicarite...ne se srami da kaze shto beshe ubavo vo YU...
Иванов бил член на Претседателството на Сојузот на социјалистичка младина на Југославија, заедно со Бранко Азески, од 1988 до распаѓањето на ССМЈ во 1990 година. Од тоа време е и љубовта со жена му Маја, која тогаш била член на Претседателството на Републичкиот ССММ. "Бевме многу активни во младинската, трчавме со штафетите, одевме на работни акции. Во Младинската беа најубавите девојки, таму ја запознав сопругата", се присетува Иванов. ...dali ova prisetuvanje znaci YU nostalgija????? ili ne sakanje na tatkovinata Makedonija... |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
pred 25 godini nikoj ne veruvase ni deka Yugoslavija ke se raspadne , denes nikoj ne veruva ni na prognozite deka Amerika ke se raspadne.... ama nikoj ne znae sto ni doagja utre
|
|
![]() |
|
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
...не верувам во наредните 100 години.....дека тоа ќе се случи...
|
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
|
![]() |
|
zivotot e trkalo, ednas si gore ednas si dole...pa pak gore
![]() |
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
хахаха неможе да ја состават!!! ако беше така тогаш партијата на титови леви сили, ќе беше сега ехехееејј!!! немаше да има само 10 или 20 илјади(ма нема ни 5 илјади ама ај...) гласачи што гласале за неа!!!
Изменето од FILIP - 13.Јануари.2009 во 01:14 |
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
![]() |
|
eden del nema da ja razberat, no eden del ke ja razberat i mozebi povtorno sostavat ....
|
|
![]() |
|
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
....да но за жал старата Југа е сега само историја, која денешниве генерации тешко ќе можат да ја разберат....
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Nemozam a da ne gi pozdravam site Jugonostalgichari,pozdrav za site vas
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |