![]() |
|
Kолку сте се промениле |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 18> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnogu...
Zavisi kolku godini
vrakjam,pozadi,mene..
pocnuvajki od fizichki,
pa do ona vnatrehnoto....
PANTA REI,neli...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Многу, ни самата не можам да се препознаам
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() и јас! а знам и зошто ![]() тогаш сум гледала јасно, а сум мислела матно; сега гледам матно, а мислим јасно. ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Za se sto porano mislev deka ne vredi,sega sum ubedena deka e taka.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
monitor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
ФИЗИЧКИ НЕ НО ПСИХИЧКИ ДОСТА СЕ ПРОМЕНИВ.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mnogu mnogu mnogu. mi trebase vreme dur ja zapoznaam novata Blu
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
секое утро кога ќе се видам во огледало првата мисла ми е „Не, ова не сум јас!“
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mozam slobodno da kazam deka dvapati se ragjav dodeka da se pronajdam sebesi
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nervite mi se istencija kako violinski zici koi sega si svirat i mnogu e potesko nesto da gi potkoci i da im ja zapre svirkata.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
uspeav da si go zgaznam moeto jas ..........BRAVO ZA MENE
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da sum vlast se so lisici i gule na noga ke setaat tie sto pravat ogledala
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сеуште можам да се познаам кога ќе се видам во огледало...
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
da se promeniv,
sega drugite imaat problem so mene
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Помалце сум убав и сега раат сум
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |