![]() |
|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 29> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas ne bi se revanshirala...sekoj po svoj pat
![]() |
|
![]() |
|
skywaker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 96 |
ke gi e*** dvajcata
![]() |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
ako e shvalerot vo krevet - kulturno ce go zamolam da gi izmie carsafite posle i da pomine so pravosmukalka(dokolku se vo mojata spalna) i da plati za nejzin lekarski pregled...
![]() ako e svalerkata so nea - ce im se priklucam bez da prasam ![]() Изменето од Majkl - 11.Јануари.2009 во 12:33 |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
JAS AKO JA FATAM MOJATA DEVOKA KAKO SE ROKA SO DRUG
KE IM SE PONUDAM ZA POMOS AKO IM TREBA SE RAZBIRA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
STO IGI DA SFATI?POJASNO PLS.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ZA SO BE KE SE UBIES..?ZA ONI SO SI TERALE KEIF? E DA BE .I JAS KE IZNEVERAM
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Koj kako saka neka svati
![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
иги ова благослов или клетва е
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Pa.......... nikogas nema da dozvolam situacija da mozam da go fatam partnerot na delo ......poarno spreciti da go fatam otkolku da mu mislam :
-dali da gi istepam dvajcata -dali da go napustam -dali da mu vratam so ista mera -dali da mu oprostam dali, dali, dali.............. Vaka sedi raat , ne burickaj pravi se naudren i nema da fatis nikogo...........zivotot ide dalje za iste pare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Gol niz kuki da ti seta
![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
ke go zashamaram i ke mu zemam alishtata gol da si odi
![]() |
|
![]() |
|
Nedaj boze da ja nacekam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Jas bi sakal devojkami da ja fatam so druga devojka kako se mazat da se napravime edna trojka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Nishto ...samo kje bide minato svrsheno vreme za mene
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |