![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 613614615616617 680> |
Автор | |
snezzana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дали ќе ми се исполни тоа?
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
се прашувам....дали бев неодговорна малку ,па ова ми се направи
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...Se prashuvam shto e podobro ...da e ladno i da se iscisti se...bakteriii...virusi...prashina... ili da e toplo a seto nabrojano da viree kako korov
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Se prasuvam mora li vaka ladno da bide
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...Se prashuvam shto li kje beshe ako ne gi izmislea kompjuterive...pa rakata kocan kje mi staneshe od pishuvanje...
![]() ...i se prashuvam...shto kje beshe ako ne go otkriev idividi talkajki "niz kompjuterot"...pa jas kje spobudalev od pishuvanje...vaka pauzite mi se ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се прашувам дали некој конечно ќе свати???
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
абе како може... со вакви неизживеани да се расправам...... [:-&]
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Што ли и стана..??? ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се прашувам... некој е заљубен или така ми се чини...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......se prasuvam kako moze da se nareçe koga nekoj ke si naraça poklon
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
..se prashuvam..koj gjavol li i e...tolku li e licimerna i proracunata...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
..dali ke docni avionot
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
SP,spie li seuste
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
....Se prasuvam...Sto li pravi sega
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 613614615616617 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |