![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 213> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Filozofijata ...Po mene potop...ne drzi voda. Mototo... Ili po moe ili poinaku nema da ima ni forum... ne moze da opstane. Premnogu ne ima od onie koiforumot go dozivuvaat kako mesto za druzenje... sakaat da se ne kako mesto za lecenje frustracii... ne kako mesto kade mozat da navreduvaat ... ne da pravad razdelbi i podelbi. Mislam deka brojkata na destruktivci e mala i deka ne moze da opstane dokolku ne se prilagodi ili kanalizira vo ramkite na normalata..i ne e ova OZNA ili DOZNA shkola, ova e normalna covecka filozofija.Temite ne se nicija sopstvenost... tie se otvoreni za debatiranje, za razmenuvanje stavovi i mislenja.Nikoj so nikogo ne mora da se soglasi za odredeni stavovi i pak da se razvie dijalog. Dali nekoj se cuvstvuva patriot ne treba da dokazuva tuka, ima mnogu drugi nacini za dokazuvanje na patriotizmot. Spomenite...nostalgijata po nekoe dobro vreme vo koe dobro se ziveeshe neznaci predavstvo ili nepatriotizam. Zdruzuvanjeto po dvajca/trojca za atak vrz licnosta na nekoj clen ocigledno deka nema da se tolerira. Sepak kako na sei na forumov ima ..nad popot pop... po hierarhija nad moderatorite se administratorite...a nad niv sopstvenikot na forumov. Ne veruvam deka nekoj kje tolerira destrukcija, forumov ne e otvoren za da nekoj go rasipe...rasturi...Konstruktivni diskusii za podobruvanje na kvaltetot sekogash se prifateni od sekogo bilo da e toa moderator bilo administrator... destruktivnite se sekogash sankcionirani. Zatoa bilo YU nostalgicari...bilo modernisti...tradicionalisti...mora da si go soprat adrenalinot i da ne navreduvaat na nacionalna...verska ili neznam kakva nostalgicarska osnova.
|
||
![]() |
||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
|
хммм јас не мислам така!!!
Прво рипни па речи ОП! |
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
абе тие што се бореа за Македонија не дремат по форумиве
тие сега ја молат партијата на власт да им ги даде нивните права и да ги заштити а тие што бегаа главом без обзира кога беше војната и се криеја по тетки и стрини сега се поголеми Македонци од сите |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
|
хехе, не се правиме кој од кој поголеми МАКЕДОНЦИ... се знае кои се МАКЕДОНЦИ, туку искрено неразбирам како може да се нарекуваат себеси тие таканаречени „југоносталгичари“ МАКЕДОНЦИ... кога тие ПЕКААТ по Југославија... а се нарекуваат себе МАКЕДОНЦИ и ДЕМЕК се борат за МАКЕДОНИЈА... цццц
|
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
![]() |
||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
и мене ми смета и затоа предлагам да се избрише.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
па тоа бе момци не се прави овде
имате посебна тема за тоа кои има поплаки треба да оди таму мене ми смета однесувањето на темава кој од кој поголем Македонец сите си ја сакаме државата ама и секој има право да е носталгичен за нешто |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
само гласно размислував за она што го гледам
ни од рекла ни од казала значи сите што не се сложуваат со нечие мислење не се информирани којзнае,можеби не се ни писмени а ги лажат комуњарите дека знаат да пишуваат поздрав и од мене |
||
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Кога се коментира за некоја ситуација претходно треба да си информиран...од ракав и од рекла-казала рецептура не се даваат коментари.
Поздрав |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
темата гласи-југоносталгичар сум,признавам
значи некој во договор со некого ја поставил оваа тема кога на нив двајца им било досадно ,,ај ќе си отвориме тема,па кој ќе се изјасни како југоносталгичар ке му е...е мамата...чисто да разбијаме досада мене така ми изгледа,поправете ме ако грешам носталгија е тага за нешто значи,секој има право да тагува по некого или нешто а што сте вие господа?(посебно вие со лавчиња и сонца од виргина на аватарите) инквизиција?ќе ловите вештерки?ќе ги напаѓате сите што не мислат како вас?па нели сте вие гласот на демократијата? нели комуњарите беа едноумие ако пропагирате демократија оставете ги луѓето да се изјаснат без да бидат каменувани а вие модератори бидете модератори бришете каде треба и не завземајте ничија страна |
||
|
||
![]() |
||
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
polaris tebe ti se obrakam zosto gi mrazis jugonostalgicarite?
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Па до сега барем Македонија многу царства и империи погреба а таа е сеуште тука ![]() |
||
![]() |
||
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
polaris dobro dojde vo nasiot svet
|
||
![]() |
||
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
|
Ма не вреди да се пише оти нема Ерејз батн
Изменето од Тречи - 09.Јануари.2009 во 23:10 |
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |