IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 213>
Автор
Порака Обратен редослед
denis1989 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:37
[QUOTE=Boogie] ПА тоа и ти пишувам ние родените пред 1990 год. неможевме да ја оправиме државата бидејки премногу ја сакаме онаа која веке не постои - ЗАтоа младитеоние родените по 1990 ке си ја сакаат татковината повеке од нас и ке ја оправат - ако воопшто ја сакаатголема%20насмевка
[/QUO

pa normalno ne mozime so lopovi na celo taka ce ni bidi koj so misla samo na nacionalizam inace jas su pred 90 roden sum 1989
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:26
ПА тоа и ти пишувам ние родените пред 1990 год. неможевме да ја оправиме државата бидејки премногу ја сакаме онаа која веке не постои - ЗАтоа младитеоние родените по 1990 ке си ја сакаат татковината повеке од нас и ке ја оправат - ако воопшто ја сакаатголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:16
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

KOga ti ke porasnes Grujo i Branko ke gi nema a tatkovinata ke ja vladeat nekoi od tvojata generacija - se nadevam podobri od Grujo i Branko- dokolku mislis deka si podobar od Grujo i Brankoнамигнување

ne ne te sfativ so sakas da mi kazis samo gi zedov za pr,grujo i branko,ama kako so gledam drzavava e trgnata nadolu
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:15
KOga ti ke porasnes Grujo i Branko ke gi nema a tatkovinata ke ja vladeat nekoi od tvojata generacija - se nadevam podobri od Grujo i Branko- dokolku mislis deka si podobar od Grujo i Brankoнамигнување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:14
Originally posted by denis1989 denis1989 напиша:

Никој недава живот за арамии јас мислев за татковината - татковината останува на младитенамигнување

a vo tatkovinata vladeat aramii

jas na pr. vo vojna so shiptarite,grujo i branko na odmor vo ibica epa taka ce se pocesame malce
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:12

Никој недава живот за арамии јас мислев за татковината - татковината останува на младитенамигнување

a vo tatkovinata vladeat aramii
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:12
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:06

Југославија е само дел од заборавот - ние се надеваме на млади пилиња ко тебе - ке се развијат во вистински Македонци,патриоти кои кога ке ги пратат нема да бегаат - абе Прилепчани со еден збор да кажамголема%20насмевка

izvini ne sum patriot ama vistina e deka idninata e vo mladite a ja zivot ne davam za aramii
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 17:03
Југославија е само дел од заборавот - ние се надеваме на млади пилиња ко тебе - ке се развијат во вистински Македонци,патриоти кои кога ке ги пратат нема да бегаат - абе Прилепчани со еден збор да кажамголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 16:55
Originally posted by moira moira напиша:

@денисЗеми учи Историја и не збори зелени по форумов те молам...наместо да плачеш по Југославија повеке заинтересирај се за Македонија и Историјата на Македонија...пополезно ке биде за тебе...поздрав...

i jugoslavija e del od istorijata ako ne znaese da ti kazam
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 16:55
A zashto taa mrznja...ajde bre lugje pa do skoro bevme sploteni vo edna drzava,tolku li vi beshe losho?
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 16:54
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a tuka na forumov izigravaat " patrioti " taka sto se natprevaruvaat koj kje e mrazi JUGOSLAVIJA i JUGONOSTALGICARITE ............. tie ludje se za zalenje .....

samo da gi prata vo vojna ko aj da ne velam....ce bega
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 16:53

Напишав јас - битно неморам да го прашувам Тито па да кажувам што он знае - ја сум ситна риба за него - слушајте си го вие Тито он ке ви каже од кој ... сте излезенинамигнување

a od koj si ti izlezen od ljubco ili od glujo?
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 16:52
a tuka na forumov izigravaat " patrioti " taka sto se natprevaruvaat koj kje e mrazi JUGOSLAVIJA i JUGONOSTALGICARITE ............. tie ludje se za zalenje .....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.