![]() |
|
Дали носите жолта облека? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 43> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zoltata boja e najsilna ... potoa crvenata ... sepak mislam deka mazite poveke se po crvenata boja ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
Секоја боја си има своја убава нијанса. Јас кога нешто ставам на себе, таа нијанса ја комбинирам со нијансата на моето расположение. Некогаш тие нијанси се во комплементарен однос, некогаш во контрадикторен, но никогаш не се инкомпатибилни.
![]() |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Zolta boja ................i toa ona jaka da ne recam drec ja nosam koga mi nedostasuva toplina od sonceto ,oti me asocira na dolgo toplo leto .........a i koga posebno sum ljubomorana na samata sebe sto ne sum uspeala vo nesto ..........neli zoltata boja oznacuva ljubomora
![]() |
||
![]() |
||
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
|
Bez zolta boja od doma ne izleguvam taman rabota hahahahahhahahahha
|
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
Gledaj da ne se i kontradiktorni,za da ne bides okarakterizirana kako konfliktna licnost bez sense za sorabotka ![]() Zoltata boja spored Feng Shui znaci komunikativnost (energicna boja)i e pozelna vo prostorot,a sekako i vo garderobata,no vo pomali kolicini poradi nejzinoto energicno dejstvo,koe ako go ima vo pogolemi kolicini moze da donese nespokoj. Probajte vo prostorot i vo garderobata ;navistina deluva. |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
Знам јас малку Фенг Шуи... ![]() ![]() ![]() ![]() Но, знам и кога сум натпросечно тажна или среќна, која боја да ја ставам на себе, за да си направам рамнотежа. ![]() ![]() Изменето од anastea - 10.Јануари.2009 во 03:07 |
||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Ti znaes malku,no jas znam poveke od malku bidejki imam kniga za Feng Shui i za menadzment koj sto e i vprocem moj naucen trud (kade osnovata e verbalna i neverbalna komunikacija)
![]() ![]() Изменето од anastea - 10.Јануари.2009 во 03:08 |
||
|
||
![]() |
||
|
Лотосов цвету, јас и ти се разбравме уште во првиот пост, не знам зошто не би се разбрале!!!
![]() ![]() ![]() Изменето од anastea - 10.Јануари.2009 во 03:09 |
||
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Vidi duso,imam cuvstvo deka si proziren politicar
![]() ![]() Изменето од anastea - 10.Јануари.2009 во 03:09 |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
еж во кафез
![]() жолта е боја наша рекол големиот ВОНТ 1935 во Прага при формирање уличните банди кои раководеле со подземјето сите члениви носеа во реверот шпенадла со жолто главче |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
postoi eden nacin toj da se izvadi
a vo nego se krie mracna tajna ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
ne zasto me potseka na ljubomora i ne ja sakam taa boja
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |