![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 162163164165166 213> |
Автор | |
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
море каков геноцид би направил за да го вратам солун!!! има да им ги исечам на сите главите таму!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
so ovaj pamet sto go nosis nikogas nisto ne mozis da vratis izgleda ti se bendisa ogris,com
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
едно сакам да искоментирам пред да се одлогирам
криво ми е што тие кои се нарекуваат југоносталгичари ја доживеале Југославија во нејзините последни 10,15,20 години, и зборат само за онаа Југославија од АВНОЈ наваму, со игнорирање на целата историја на Југославија, затоа јас сакав да почнам со нејзиното крваво создавање Тито или не тито, Југославија си останала иста преку 70 години, истиот народ, истата политика... едно имам да кажам за Тито и Југославија во неговиот период, same sh*t, different asshole П.С. не сакам да ја навредам хемафродита, не знам колку години има ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
pak ne sakas k*rsum da trosis nego da isecis glavi heheheh
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a da te prasam nesto zabegan sto loso imas licno ti videno od taa Jugoslavija i od Tito?
|
|
![]() |
|
ili familijata tvoja pak sto loso imate videno od nekogasnata JU
|
|
![]() |
|
jugonostalgicar sum priznavam odam caoooooooooo leka nok na site vas
|
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Добра ноќ југоносталгичару! Поздрав од МАКЕДОНИЈА и МАКЕДОНЦИТЕ
|
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
![]() |
|
denis1989 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
i mojot tatko ima sluzeno leskovac 81,pa da ne se zna od leskovac koja god. tatko ti sluzel? |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
i srbite digale vostanija i site drugi pod osmanliska imperija a na KOSOVO imale zaednicki boj makedoncite i srbite |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zato postoelo bratsvo i edinstvo vo toa vreme i posle ce reca oti tito tepal...pa tepal vakvi patrioti ko tebe na goli otok odele samo patriotite |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ne si posol na foumu od site ex YU rep. da vidis zato kazuvas i i ti mozis da si go napikas grujo..... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 162163164165166 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |