![]() |
|
Kолку сте задоволни од вашиот физички изглед? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не се работи за фалење туку за реалност
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
i jas sum zadovolna.
Ama po malku sport na nikomu ne mu shteti.Kolku da se odrzime u dobra forma ne za drugo ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zadovolna so se sto "nosam "so sebe...
Se e na mesto... ni povekje ni pomalku.. Chista 10 ![]() Изменето од Valerija - 05.Јануари.2009 во 22:37 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Никад не се замарам да се задоволувам себе си
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Porano voopsto ne bev zadovolna od sebe, ali sega su prezadovolna, go dostignav onoj izgled so otsekogas sakav da go imam.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
николку.....дури и разочара сум од мојот изглед
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Да имав барем 10-15 кила помалку, позадоволен ќе бев ![]() Иначе сум си ок. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
1 sum grdosija sum ziva
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
"Фали ме усто-да не те расчепам"
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
ufff.....tolku sto ne smeam na ogledalo da se gledam....ke ze zaljubam ,zimi se
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЈАС НЕ ДО ТОЛКУ ... ЗАДОВОЛНА ...
АМА ДРУГИТЕ ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Me falat kako izgledam samo tie sto me sakaat, sto znaci na tie sto sum im zirant
Изменето од zbunet - 09.Јануари.2009 во 11:55 |
|
![]() |
|
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Perfect people aren't real, real people aren't perfect!
А иначе за мојот изглед, би си дала 4, барем да бев маалку повисока ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Eve cekic imam vo raka .......ogledalce , ogledalce koja e najubava vo svetot , vo Balkanot da ne recam vo Makedonija??? aj , aj kazi.........
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |