![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 924925926927928 1093> |
Автор | |
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da idam nadvor ili da sedam doma na toplo?
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.................bog da çuva ....od iskomleksirani ,isfrustrirani parazitski manijaciiiiiii........
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Do mene wc hartija rolna cela em bela, nosot si go brisam i so mrslulavi prsti cukam po tastatura
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
дали пак верувам повеќе од колку што е дозволено?
![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
sto bi zboruvale koga bi se videle?
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Како се залета оваа... се ќе испише |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ah...dojde vreme i na princezite da pisuvaat
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Мора ли бе она се да знае
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Eh sto ti znaci naporen trening vo CIA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Мора да бил многу напорен... тоа тренингот...
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
la fille И anastea
ПА ДАЈ ДА ЧИТНЕМЕ... КОЈА МИСЛА ВИ СЕ ВРТИ ![]() |
|
![]() |
|
mnogu misli mi se vrtat vo momentot...mi se cini deka ke mi se svrti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ми се врти мислата... шмизла ќе се омрси деновиве
![]() |
|
![]() |
|
Chudno, i mene mi se vrti istata misla...
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 924925926927928 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |