IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Антивируси, Antispyware (општа дискусија)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Антивируси, Antispyware (општа дискусија)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930>
Прашање: Кој Антивирус го користите?
Одговор Гласови Статистика
115 [26,68%]
129 [29,93%]
33 [7,66%]
26 [6,03%]
20 [4,64%]
2 [0,46%]
93 [21,58%]
13 [3,02%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 02:30

Originally posted by micevski micevski напиша:

taka e so a so velite da klam linux ili ne? izvinete zs begam od temata ali sepak mi treba mn pomos
---------------------------------------------------------
RECE micevski I ODLETAAAAAAAAiiiiiiiiiiii NE BE NE ODLETAA!!

Абе ако си решил клај си!!! За поарен поарен е од WINDOWS во секој поглед, само некој добро упатен прво нека те поднаучи да не ја ебиш работата после!!! Пробај што да ти кажам!!! Ама збогувај се од WINDOWS срањето после!!! Мислам ти во секое време можеш да се вратиш на него!!! Инаку моментално по статистика број 1 во Антивируси е PC CILLIN 14, денес ми го дадоа на тест проба!!! Да видам што материјал е па ќе ви кажам!!! А инаку секој кој користи КАСПЕРСКИ треба да знае дека комп.му е отворена врата за момците од КАСПЕРСКИ ЛАБ и околните руски хакери!!! поздрав и ниеден антивирус на светот не е безбеден!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
micevski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Поени: 89
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај micevski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 21:55
taka e so a so velite da klam linux ili ne? izvinete zs begam od temata ali sepak mi treba mn pomos
---------------------------------------------------------
RECE micevski I ODLETAAAAAAAAiiiiiiiiiiii NE BE NE ODLETAA!!
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 17:12
iskreno i jas slusnav deka kasperski e zakon i mu nema raven!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај micevski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 16:54
KASPERSKI ZAKON
-----------------------------------------------
RECE micevski I ODLETAAAAAAA!!!!!!!!!
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 02:23

Originally posted by blue blue напиша:

Гласам за Касперски! морам да му оддадам чест зашо ме спаси од срањето во кое Нортонот ме заглави

го имав нортонот, комот ми беше бавен, и одма после анинсталирањето, го инсталирав касперски, чудо некое кога видов дека имам 67 вируси, а нортонот ниеден од нив не можеше да најде

Изменето од Ghost
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 22:31
Гласам за Касперски! морам да му оддадам чест зашо ме спаси од срањето во кое Нортонот ме заглави
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај micevski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 21:31
abe na mene mi kazuvas za 2 windowsi
---------------------------------------------------
RECE micevski I ODLETAAAAAAAAAA!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 20:46

a ke bidi loso ako zeam bilo kakov linux i go prnam pa posle izbrisam a da mi ostani windowsot
------------------------------------------------------
RECE micevski I ODLETAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

A ja bi ti rekol da ne cackas!!! Ova ne e programce pa staj go izvadi go!!! Ili kje si koristis Windows ili Linux!!! Samo iskusni koristat 2 oper.sistemi Windows i Linux vo isto vreme, ama pak ti kazuvam iskusni, zasto 2 zaedno vo eden PC znaat mnogu gaden konflikt da napraat!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај micevski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 19:47
a ke bidi loso ako zeam bilo kakov linux i go prnam pa posle izbrisam a da mi ostani windowsot
------------------------------------------------------
RECE micevski I ODLETAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 19:05
Abe sea Red Hat LiNuX!!!! Jas praam muabet za bazicniot!!! GNU/LiNuX!!! Toj mozes da go imas na C particija, na Hard diskot, i ne pravi konflikti so Windows!!!! Inaku Linux mnogu poveke go unistuva prostorot na Hard diskot!!! Potezok e za sreduvanje na site fajlovi, gi rasfrla na site strani!!! Malce pokompliciran e od Windowsot vo sekoj slucaj!! A za novite verzii toa e sekako eden vid update na vekje postoeckite verzii!!!! 
Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 18:54

Јас мислам дека Линих баш бара простор во Хард дискот! Од каде тоа не? Red Hat Линух малку зазема место? Треба посе*ен хард диск ако користиш и Виндовс истовремено, Линух создава партиции те за ова те за она ...! Тоа си бара простор. Само пред да се инсталира и користи Линух треба да се познава баш добро истиот! Инаку во Интерфејсот се слични, има икони, кликаш и така натаму само е многу понапреден од Виндовс во врска со графиката! тоа ти е лек за очи. Линух можеби нема упдејт како Виндовс само знам дека многу често пласира нови верзии! Друго што ... па прилично тешка работа е Линих

Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 18:47

Што ако ете утре се будиме и нема Мајкрософт!  па ние сме толку зависни од него! Секоја компјутерска конфигурација, програм или што било ... се повеќе и повеќе се креира на база на Мајкрософт! хехе Затоа немојте да се ограничувате, учете од се по нешто.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 18:44

a mozi da mi objasnite malku poke za linux zs sumtapa onaka mislam opsto da mi kazite neso alatki my com my documents idr fala vi odnapred
---------------------------------------------------------- --------------------
RECE micevski I ODLETAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Dobar ti e windowsot!!! Ne ti treba Linux, ako neznaes da go koristis!!! Inaku mnogu e slicen so windowsot interfejsot gore dole im e slicen, ama e mnogu pobezbeden, ne bara nekoj prostor, na hardot!!! Relativno e pobrz od windows, pobezbeden, postabilen, i mislam deka nema update i service pakovi kako windows!!! Uzivaj si so windows!!! Samo pravi mu redoven update na windowsot!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 18:41
Pa normalno koga koristis Shellovi!!! Sepak Linux si e linux, pogotovo sto sekoj linux e free, a najpovekje GNU!!! E sea sto nekoi vzesteni umovi otisle i dotamu sto sakaat virtuelno da vladeat so svetot i sto kreiraat virusi i za mobilni telefoni, e toa e vekje druugo!!! Inaku cudno e sto najprvo virusite bile kreirani, od eksperti koi rabotele vo Sovetskata i Amerikanskata vlada, se so cel da ze izvrsi upad vo databazite so podatoci na bilo koja od ovie dve zemji, a potoa vekje pocnalo da se siri i po drugite eksperti i inzeneri sirum svetot, da do den denes da se namnozat za da zavladeat so svetot!!! Isto taka potoa vojnata se prosirila na useri na windows koi bile isprovocirani od toa sto microsoft si gi naplakjal svoite uslugi za koristenje na operativnite sistemi, i programi!!! Zatoa najprvo e kreiran operativen sistem koj e totalno bezbeden i sprotiven od windowsot, i primarna cel da bide besplaten!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.