![]() |
|
Вашиот сегашен партнер... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Mala Budala ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
mojot segasen decko e ostvaruvanje na site moi najskrieni zelbi,nadezi i potrebi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Мојот сегашен партнер:мил,добар,не е најубавиот што сум го сретнала,ама за мене е најубав
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Devojkata od bajkite.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
и да врне и да вее,
и да се лути и да се крие, и на удрен да се прави, пак си го сакам ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
........... daleko od ociju al ' od srca nije
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Да верував дека постоеше Дедо Мраз, ќе знаев дека Јас и Тој сме андрогини. Вака, бидејќи знам дека црвено-белото деденце не постои, верувам дека Јас и Тој сме андрогини.
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
e LOVE MASHINE.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I mrtov moze da go stane
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Preterana e zatoa ima crven karton od mene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Vnimavaj ....ljubomorata e opasna rabota,posebno za tebe...tesko e da se zivee so ljubomoren covek,posebno ako taa ljubomora e preterana
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
uzasno me nervira negovata ljubomora i negovite nesfakanja i razbiranja
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
.....ме нервира зашто е љубоморен..... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |