IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 138139140141142 213>
Автор
Порака
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 00:14
Ма ми ги оверлодувавте со лигавење - помалку лигавење повеке цуцање па и ке ме убедите дека немате грижа на совеста што го предадовте вашиот фирер,овај маршал де - мислевте малку од секс да к*ртулите ама ете садомазохисти си останавте - штетаголема%20насмевка
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 00:23
mmmoj marsal bese tito....a toj umre kolku znam...a ligavenje i cucanje sega ima poveke....bebe ni edno
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 01:05
Boogie ti stvarno iznenaduvas vo posledno vreme ... ne so stavovite tuku su recnikot
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 01:06
Аууууу - од топли другарчиња како вас и она што изумре нема повеке ниту сега ниту некогаш ке постои - тоа е убавината на работите и другарите кои се распаѓаат зар неголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 01:09
moite drugari ke mi bidat drugari se dodeka postoi vzaemno pocituvanje, bez razlika na mislenjata i stavovite

i nema nikakva vrska tvojot komentar so mojot komentar za tvojot recnik vo posledno vreme ... no ne e vazno, nema potreba od ponatamosna diskusija
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 01:11
Море малце е неговиот речник за вас,за вас треба мојот речник ама ај кој ќе ја слуша Моира да пишти и да ги корни косите,нејќам да се нервира не за друго.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 01:58
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

i plus , stavas egeec na celo na drzava болен . i to 2 PUTA голема%20насмевка

Поарно Егејски Македонец отколку некој кој плаче како тебе за некоја Југославија или Србија и за некакво си братство и единство. И Егејските Македонци се Македонци и тоа поголеми од некој кому секој втор збор му е Србија и Југославија, а да не зборувам за самиот јазик на кој говори- примеси од српскиот во секоја можна реченица. Тоа што вас Србоманите ви сметаат тоа е друга работа.
А да не зборувам за односот на Југославија кон Егејските Македонци, иако подоцна тоа се обиде да го компензира ( и тоа се поради настојувањата на НР Македонија ). Ќе треба да имаш кошмари ноќеска. Или пак воопшто да не спиеш.

П.С. Ова го пишувам не за да го одбранам премиерот или како напад против Југоносталгирачите, не ми е цел да ги навредам, туку поради тоа што не сакам кога се потсмеваат со Егејските Македонци ( и самиот имам и егејско потекло од едниот родител).

Изменето од macedon_alex - 31.Декември.2008 во 02:07
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 08:45
a be toj debeliot egeec , ne doprinese vo rasturanje samo na togasna Jugoslavija........... malku falese koga dojde so sareniot avtobus i ovaa Makedonija zaedno so drugar mu ljuBco da e rasturi .......... razbiras ?? .......

ostana li uste nekoj drzaven stan za prodavanje pa da mu ja letnete nazad ? polska , ceska i t.n ?

Изменето од miroslav_g8 - 31.Декември.2008 во 08:52
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 09:46
Originally posted by macedon_alex macedon_alex напиша:

А да не зборувам за односот на Југославија кон Егејските Македонци, иако подоцна тоа се обиде да го компензира ( и тоа се поради настојувањата на НР Македонија ). Ќе треба да имаш кошмари ноќеска. Или пак воопшто да не спиеш.

П.С. Ова го пишувам не за да го одбранам премиерот или како напад против Југоносталгирачите, не ми е цел да ги навредам, туку поради тоа што не сакам кога се потсмеваат со Егејските Македонци ( и самиот имам и егејско потекло од едниот родител).

a kakvo bil odnosot kon Egejskite Makedonci vo Yugoslavija? tie site imaa moznosti za se, pa i onie koi prvicno bile vo drugi drzavi doagjaa vo makedonija i site bea prifateni.

vistinata e malku poinakva, nikogas ne bea dobro prifateni od Vardarskite makedonci ... kolku za primer i denes seuste ne e resen problemot so raselenite makedonci od kriznite podracja vo samostojna Makedonija, a toj problem Yugoslavija uspesno go resila za mnogu pokratko vreme i so znacitelno pogolem broj na lugje.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 09:48

a be toj debeliot egeec , ne doprinese vo rasturanje samo na togasna Jugoslavija........... malku falese koga dojde so sareniot avtobus i ovaa Makedonija zaedno so drugar mu ljuBco da e rasturi .......... razbiras ?? .......

ostana li uste nekoj drzaven stan za prodavanje pa da mu ja letnete nazad ? polska , ceska i t.n ?

Marsale , Cile napravi nepopravliva greska sto se zdruzi so Ljubco i toa mu go unisti celiot rejting a narodot celosno ja izgubi doverbata vo nego. Fakt e deka tie izbori Ljubco bez Cile nemase nikogas da gi dobie.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 09:50
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Originally posted by macedon_alex macedon_alex напиша:

a kakvo bil odnosot kon Egejskite Makedonci vo Yugoslavija? tie site imaa moznosti za se, pa i onie koi prvicno bile vo drugi drzavi doagjaa vo makedonija i site bea prifateni.

vistinata e malku poinakva, nikogas ne bea dobro prifateni od Vardarskite makedonci ... kolku za primer i denes seuste ne e resen problemot so raselenite makedonci od kriznite podracja vo samostojna Makedonija, a toj problem Yugoslavija uspesno go resila za mnogu pokratko vreme i so znacitelno pogolem broj na lugje.

KOJ GI PRODADE STANOVITE ??????? голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 09:52
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Marsale , Cile napravi nepopravliva greska sto se zdruzi so Ljubco i toa mu go unisti celiot rejting a narodot celosno ja izgubi doverbata vo nego. Fakt e deka tie izbori Ljubco bez Cile nemase nikogas da gi dobie.

fakt ........... od pocetok bese kako vo son ........... arno ama , koga pocnaa da se vrtat parite , sonot stana kosmar смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 09:55
koi stanovi? opstestvenite stanovi gi prodavase SIZ-ot za stanovanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 09:57

[fakt ........... od pocetok bese kako vo son ........... arno ama , koga pocnaa da se vrtat parite , sonot stana kosmar смеење

bas kako son ne bese, ama deka bese dobro izigran od Ljubco bese ... zatoa i go nema poveke na politickata scena
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 138139140141142 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.