![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 134135136137138 213> |
Автор | ||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А најсрекна сигурно би била кога Тито би се вратил па на коленици пак пред него - Ја на коњу они доле бог те јебо што ме воле ![]() |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
da bi bila najsrekna koga bi se vratil
no nikogas pred nikogo ne sum bila na kolenici nitu ke bidam iskreno, ne ocekuvav od tebe vakov idiotizam |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Зошто идиотизам не ми е јасно,тоа е исто кога јас би констатирал такво нешто и за тебе бидејки не си свесна дека си на коленици - 30 год. од ослободувањето на Југославија од фашизмот Тито земал од кого сакал и давал на кого сакал - конкретно од македонија замал многу а дал Малку во вреднос на тоа што земал но народот едноставно покорен„на коленици„му давал се што ке побара
![]() |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
razmisli , pa moze ke ti se razjasni zosto idiotizam
a na veke ispisanite 140 strani dovolno e napisano od onie koi ziveele vo toa vreme kako ziveele i dali bile na kolenici, ili sega so ovie tvoi patrioti se zivi zakopani Изменето од butel2 - 28.Декември.2008 во 21:35 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Не пишуваме за мене иако јасно ми е зошто имаш таков став кон идиоти како мене - едноставно кога неможе на голи оток ај ке им лепиме етикети зар не.
Нема да си дозволам да пишувам на истиот начин како ти,и да 140 страни покажаа дека секој живеел убаво во своите 18-20 години и дека си ги сака назад ![]() |
||
![]() |
||
|
jas ne napisav deka si ti idiot, tuku deka od tebe ne ocekuvav takov idiotizam ili takva idiotska zabeleska upatena na moja smetka, no ne e bitno, nemam namera da navleguvam vo raspravija.
mnogu pati ovde napisavme, nie koi si zalime po nekogasniot ubav zivot nemame problem zatoa sto vie ne zalite ili ne znaete kakov bil toj zivot, vie imate problem zatoa sto nie imame prekrasni spomeni koi ocigledno vam vi falat ili ke vi falat vo idnina |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Па и ние неколку пати напишавме дека сме живееле во екс југославија и дека од убавиот живот немаме видено ништо бидејки го гледаме како вкупен резултат од 50 год. а не само младоста која секој човек ја доживува убаво
![]() Ако твоите 10 год. убав живот надокнадуваат 40 годишна мизерија тоа мој идиотизам сигурно не е,но ете баш тоа ке ти го оставам ти да го размислиш - дали постоењето на Југославија не донесе денес каде што сме.Таа едукација(школски систем) таа администрација,политичари,интелектуалци и др. бидејки денес 40% од жителите на Македонија не ја виделе и осетиле Југославија а дури 10% учесници во владата и парламентот(целокупна државна администрација) не биле дел од школскиот систем на Екс Југославија - наспроти 90% кои се школувани и израснати во Југославија ![]() размисли ![]() |
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
|
ja svrte rabotata vo druga nasoka, no ok, ne e problem
tamu kaj sto sme sega i kako ni e sega toa e poradi aktuelnata vlada . faktot deka vo momentot na raspadot bevme najdobro oceneta republika , a denes sme daleku pod ostanatite, ne e poradi postoenjeto na Yugoslavija, kolku i da sakas taka da prikazuvas, tuku poradi sposobnosta i rabotenjeto na nasite politicari. |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Леле-леле-леле-најдоброоценета република,од кого - од истите што пратиа покана на Југославија за у ЕУ - аман беееееее
![]() Владата-парламентот и целокупните политичари ти напишав претходно се 90% Југословенска школа и живееле убав живот(доблесен)во Југославија. Лошо е да категоризираш луѓе а нивниот живот да не го спомнеш како успех или неуспех на државата која ги образувала и искалила да бидат такви какви што се денес ![]() |
||
![]() |
||
|
90% se rodeni vo Yugoslavija, no site 90% ne se skoluvale vo Yugoslavija a za kalenje ne stanuva zbor, toa e nesto odamna zaboraveno kaj nas
|
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
kazi so tito zemal od makedonija (vikas mnogu)? a jas ke ti kazam so i dal... |
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Над 1700 тони опиум(афион)
![]() И др. работи ама ај прорачубај дали барем пола од парите Македонија ги видела ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Да припазеше малку каде уринираш и да не се расфрлаше со вулгарности...знаеш дека тоа тука, на овој подфорум не ти е дозволено и како така нема да се толерира....поздрав... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 134135136137138 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |