IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 134135136137138 213>
Автор
Порака
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:16
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Jas ke bev mnogu srekna ako imase nekoj koj navistina ke umeese da vodi svetska politika barem polovina kako Tito ...

А најсрекна сигурно би била кога Тито би се вратил па на коленици пак пред него - Ја на коњу они доле бог те јебо што ме волеголема%20насмевка
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:26
da bi bila najsrekna koga bi se vratil

no nikogas pred nikogo ne sum bila na kolenici nitu ke bidam

iskreno, ne ocekuvav od tebe vakov idiotizam
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:32
Зошто идиотизам не ми е јасно,тоа е исто кога јас би констатирал такво нешто и за тебе бидејки не си свесна дека си на коленици - 30 год. од ослободувањето на Југославија од фашизмот Тито земал од кого сакал и давал на кого сакал - конкретно од македонија замал многу а дал Малку во вреднос на тоа што земал но народот едноставно покорен„на коленици„му давал се што ке побаранамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:34
razmisli , pa moze ke ti se razjasni zosto idiotizam

a na veke ispisanite 140 strani dovolno e napisano od onie koi ziveele vo toa vreme kako ziveele i dali bile na kolenici, ili sega so ovie tvoi patrioti se zivi zakopani

Изменето од butel2 - 28.Декември.2008 во 21:35
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:39
Не пишуваме за мене иако јасно ми е зошто имаш таков став кон идиоти како мене - едноставно кога неможе на голи оток ај ке им лепиме етикети зар не.
Нема да си дозволам да пишувам на истиот начин како ти,и да 140 страни покажаа дека секој живеел убаво во своите 18-20 години и дека си ги сака назаднамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:48
jas ne napisav deka si ti idiot, tuku deka od tebe ne ocekuvav takov idiotizam ili takva idiotska zabeleska upatena na moja smetka, no ne e bitno, nemam namera da navleguvam vo raspravija.

mnogu pati ovde napisavme, nie koi si zalime po nekogasniot ubav zivot nemame problem zatoa sto vie ne zalite ili ne znaete kakov bil toj zivot, vie imate problem zatoa sto nie imame prekrasni spomeni koi ocigledno vam vi falat ili ke vi falat vo idnina
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 21:59
Па и ние неколку пати напишавме дека сме живееле во екс југославија и дека од убавиот живот немаме видено ништо бидејки го гледаме како вкупен резултат од 50 год. а не само младоста која секој човек ја доживува убавонамигнување
Ако твоите 10 год. убав живот надокнадуваат 40 годишна мизерија тоа мој идиотизам сигурно не е,но ете баш тоа ке ти го оставам ти да го размислиш - дали постоењето на Југославија не донесе денес каде што сме.Таа едукација(школски систем) таа администрација,политичари,интелектуалци и др. бидејки денес 40% од жителите на Македонија не ја виделе и осетиле Југославија а дури 10% учесници во владата и парламентот(целокупна државна администрација) не биле дел од школскиот систем на Екс Југославија - наспроти 90% кои се школувани и израснати во Југославијанамигнување

размислиголема%20насмевка
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 22:00
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Da se mocam vo toj Tito jas,preku **** mi ste dojdeni.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 22:13
ja svrte rabotata vo druga nasoka, no ok, ne e problem

tamu kaj sto sme sega i kako ni e sega toa e poradi aktuelnata vlada .

faktot deka vo momentot na raspadot bevme najdobro oceneta republika , a denes sme daleku pod ostanatite, ne e poradi postoenjeto na Yugoslavija, kolku i da sakas taka da prikazuvas, tuku poradi sposobnosta i rabotenjeto na nasite politicari.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 22:21
Леле-леле-леле-најдоброоценета република,од кого - од истите што пратиа покана на Југославија за у ЕУ - аман беееееееголема%20насмевка

Владата-парламентот и целокупните политичари ти напишав претходно се 90% Југословенска школа и живееле убав живот(доблесен)во Југославија.

Лошо е да категоризираш луѓе а нивниот живот да не го спомнеш како успех или неуспех на државата која ги образувала и искалила да бидат такви какви што се денеснамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 22:35
90% se rodeni vo Yugoslavija, no site 90% ne se skoluvale vo Yugoslavija a za kalenje ne stanuva zbor, toa e nesto odamna zaboraveno kaj nas
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 23:20
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Зошто идиотизам не ми е јасно,тоа е исто кога јас би констатирал такво нешто и за тебе бидејки не си свесна дека си на коленици - 30 год. од ослободувањето на Југославија од фашизмот Тито земал од кого сакал и давал на кого сакал - конкретно од македонија замал многу а дал Малку во вреднос на тоа што земал но народот едноставно покорен„на коленици„му давал се што ке побаранамигнување

kazi so tito zemal od makedonija (vikas mnogu)?
a jas ke ti kazam so i dal...
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 23:54
Над 1700 тони опиум(афион)намигнување
И др. работи ама ај прорачубај дали барем пола од парите Македонија ги виделаголема%20насмевка
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 00:26

Da se mocam vo toj Tito jas,preku **** mi ste dojdeni.

Да припазеше малку каде уринираш и да не се расфрлаше со вулгарности...знаеш дека тоа тука, на овој подфорум не ти е дозволено и како така нема да се толерира....поздрав...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 134135136137138 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.