IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11911192119311941195 2116>
Автор
Порака
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:03
zaki,pozdravce
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:04
Uste Pezoto mi faliнамигнување

Enigma, podobro mi e mestoto...sabajle bev na kontrolaголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:05
moze po edno sega?
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:05
... zabot kako ti e... mislam mestoto te boli... jadeshe poparicka ...големо%20гушкање
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:11
fala Enigma za kafencetoголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање....samo neznam fille dali smee ...deka toplo....збунетостзбунетостзбунетост
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:12
jade jogurt...dva dena sum na prinudna dietaплазење
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:12
Enigma za mene i la fille daj nesto poladno,so mnogu mraz...barem jas cela sum otecena........licniot opis mi e smenet
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:14
jas ne sum otecena, ama ne smeam nisto toploтага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:19
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:19
treniram  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:21
Баба направила штета при паркирање од 40 000 евра

Седумдесет и шест годишна пензионерка од покраината Шлезвиг-Холштајн во Германија, направила штета од 40.000 евра додека се обидувала да излезе од паркингот.

Бабата-возач додека излегувала од паркингот,„собрала“ еден автомобил, по што го замолила полицаецот, кој случајно се нашол на местото на настанот, да го прекине сообраќајот, како би можела мирно да се отпаркира. Откако полицаецот ја послушал, бабата во рикверц се залепила до едно мини комби. Потоа во паника, притиснала на педалата за гас и се удрила во светлечки столб.

Додека полицаецот пришол за да и‘ помогне на бабата, пензионерката, максимално испаничена додала гас и се удрила во едно BMW, кое од ударот се забило во дрво. Потоа повторно го ставила автомобилот во рикверц, притиснала гас и удрила во паркиран Нисан, кој потоа се забил во комби Мерцедес.

Дури ни откако удрила четири автомобили, решителната баба не застанала. Пробала уште еднаш, па со себе собрала сообраќаен знак, уште едно BMW и едно Волво. Дури тогаш полицаецот успеал да влезе во автомобилот и да го прекине „веселото“ возење.

- Тоа беше како во лош филм. Моторот на автомобилот работеше и бабичката беше незапирлива, изјави портпаролката на полицијата, Јана Кралиш.

Бабата го добила автомобилот како подарок од својот син, ова лето, и пред да се „пушти“ во сообраќајот, земала неколку дополнителни часови за возење, кои очигледно не вродиле со плод.

< ="#efefef" marginheight="0" marginwidth="0" ="http://www.idividi.com.mk/UpdateBrCitana.aspx?VestID=492801" style="height: 50px;" scrolling="no" align="middle" border="0" height="30">
Кон врв
deranger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Visokogorska strazha

Регистриран: 22.Октомври.2008
Поени: 1420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deranger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:28
shefice kaj si
Simnat od visokite planini
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:29
jas sum tuka, tuku ti kaj si?размислување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 14:31
pozdrav od mene se citkame
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11911192119311941195 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,625 секунди.