![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 213> |
Автор | |
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Е не бе,нема врска,може да си садист или поубаво мазохист - ете може како факултетски образован човек го имаш прочитано К. Хорнај и нејзиниот став за мазохизмот - потполно се уклопи твојот погорен текст во нејзиното излагање
![]() Браво и тоа во три точки
Изменето од Boogie - 24.Декември.2008 во 08:59 |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Проблемот кај тебе е што ти неможеш да сфатиш дека човек може да сака повеќе работи истовремено. Или, според тебе, ако сакаш една работа, по автоматизам се подразбира дека друга неможеш или несмееш да сакаш! Не е „ваљда“ така и со женските? ![]() ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
Земјотрес ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Признавам тоа сум
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Знам за вас - пишував за вашите предци - дали и на чукундедовците ваши им било убаво на 18 год
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
sto ima da prasuvame , nie si znaeme deka togas ni bilo ubavo, a sega ne ni e
Изменето од butel2 - 23.Декември.2008 во 23:49 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ili vanco mihajlov ... a moze i " vojvodata " ljuBco glupco
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Прашај го Тито ако не ти се верува,нему сигурно ке му веруваш
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
samo to ne veruvam...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Така така - и на илинденците најверојатно им било најубаво кога имале 18 год.
![]() Сепак тоа не ги спречило да ја сакаат поробена Македонија,и плус да се борат за нејзината слобода во секоја смисла ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Aaaa vaka ne rasoneta ne ja razbrav ironijava, a ocigledno ni Boogie ne razbra shto kazav. Bugi zboruvav za mladosta, za studentskiot zivot i dali bil vo YU ili DU na site koi bevme studenti ni beshe ubavo, se druzevme i ne se delevme. I vo toa vreme bidejki barakjite bea zdravi i dobri za studentski standard kaj site studenti ostavija ubavi spomeni od mladi denovi. Koj ne doziveal ne moze ni da raskazuva. Deneshnive studenti ziveat vo poloshi uslovi, barakjite ne gi srushija niti gi renoviraa. Okolu moeto hristijanstvo, iskreno jas sum ORTODOKSNA onolku kolku mi ostana vo sekjavanje od ona shto vo moeto semejstvo se belezeshe, proslavuvashe vo "komunizmot". Kujnite na MPC sum cula, sum donirala neshto hrana preku nekoi poznati ama licno ne sum otishla da pomognam, ne e vo mojata "maticna crkva". Povekje sum nakloneta kon "kujnite za siromashni" shto gi otvora ministerstvoto za trud i socijala, pobliski mi se po tezite oti jas ako stasam do tamu kje bide samo od edna edinstvena pricina...kako socijala od trudot ![]() ... Ova za toa kako se stanuva peder nema da go komentiram... rodovo i polovo ne pripagjam na mashkiot rod ![]() Lutel ti ne lutel...ostanuvam nostalgicarka na vremeto na mladosta... fala bogu ni sega ne mi e losho...pa po nekoe vreme znam 112% deka kje me narekuvaat i grujonostalgicarka... ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Разговорот можете слободно да си го продолжите на подфорумот Секс!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ама и од двапати нели не - е сега за трет пат незнам,да не им се уарни
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
od ednas ne ......... samo sto nekomu mu se sladi pa sega saka so cela eu i nato
![]() |
|
![]() |
|
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Битно си се дружеве и бевме топли браќа
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |