![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 360> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam deka ....... sepak moram da se boram sama
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Знам дека ќе биде подобро!
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Znam deka ..... ova e nesto golemo .... a jas nemozam da se spravam so toa sama ... mi trebas i ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека...ова е мој 4444 пост
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не може веќе овоа вака... кога некој е упорен, џабе ти е... најдобро да оставам....
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....so ovoj post ke imaaaaam vkupno 6644 ..!samo ako za nekoj saat mi fali nekoj....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Znam deka moja Blashka e srekjna...toa e najvazno...
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знам дека ...е прекрасен..... |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Знам дека...... знае ... ама сепак... не можам да не кажам.... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ZD...
Mi nedostiga...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
знам дека уште малку треба да седнам и да учам маркетин,у среда полагам уфффф
|
|
![]() |
|
Znam deka se trudam navistina da bidam silna.... ama ne mi odi so nego nikako
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Sega znam deka nisto ne znam
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека треба да спијам
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |