![]() |
|
****** ИЛИ***** |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 500501502503504 1024> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() банана или крставица ![]() |
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
proja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
КАФЕ
ПРОЈА ИЛИ КАЧАМАК? ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
med
kafe ili caj? |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
kuche
med ili sheker? |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Милка(со цимет)
![]() маче или куче? |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
kikiriki
milka ili nestle? |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
blagi
kikiriki ili leblebija? |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
palacinki
soleni ili blagi? |
|
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
makijato!
palacinki ili piroski? |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
mandarina
kapucino ili makijato? |
|
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
crno.
mandarina ili portokal? |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
kuce.
belo ili crno? |
|
|
|
![]() |
|
mrzla aj barem ti pishuvaj
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 500501502503504 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |