![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 174175176177178 1093> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
арно си јадев по едно рибанче дневно...
шо ли ми стана денеска ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
u moje selo svk svoju mislu glasno prica
|
|
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Kade li e sega?
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
e da,treba se sisam ovaa nedela
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
A da ja skrati kosava ko mojava
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
kako li ke pominam utre na ispit?dali ke imam barem malku sreka plus?ili ke treba da improviziram.....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kakva li promena da si napravam...
sakam..ama,sto,znam.. ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... Auuuu majkumu...pak ti dezurna...e ako ti e koga si glupa...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.........sigurno nema sto da kaze...
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
да одам , да се враќам, и пак да одам.....многу е.......
немам толку време............ама може ќе можам ако тргнам веднаш..... ај чао |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() СОФТВЕРСКИ ПРОБЛЕМИ ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a da go viknam na masaza?
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Zosto li ne ste nakitile?:-(
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 174175176177178 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |