![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 746747748749750 1364> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
... koga kje terba da rabotam bukva C..ne odam vo shkolo...ja zamraziv od korenot na dushata...zaradi cajot... ![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
ај по една па да ја фатам кујнана...
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
......mamçe i ti si bolniçka
![]() ..aj edno çajçe ,da ozdravis
![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...zemam..grabam...dodeka nema nikoj...oti posle surgund kje se storat...
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() УЧИТЕЛКЕ, КАКО СИ? ШТО ЧАЈЧЕ? ОД КОГА СЕ НЕМАМЕ СРЕТНАТО... ![]() ЕВЕ ОД МЕНЕ, КУЌАТА-ГРАДОТ ЧАСТИ ![]() |
||
![]() |
||
|
...jas palam...pa posle kje pijam cajce
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
......kako naraçana
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
.....kaj svrljate curi? se oladi kafeto
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...kafica e gotova
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 746747748749750 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |