![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 118119120121122 681> |
Автор | |
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze kako ne... samo alkoholno da ne e ....oti preeska preteravme malku pa sega samo osvezitelno ....ako ako cajce moze ......
![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
platinum ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
koa pie cajce najslatkiot jazik, ima osvezitelno ostri zabi
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
за жал јас морам, онака антивирусно, јеби га ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
nie koa mu fiknavme na toa taraturot pa so mastice .....abe kraj da se nemalo edvaj se oporaivme za vecerva......a tebe ti posakuvam da go skines virusot a utre teraj si keif.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
веќе му правам virus scan...clean all virus files...move to quarantine... до утре ќе бидам како нов
![]() ![]() бај д веј ТОП комбинација сте истерале ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
super bese ama gi nema nesto na forumov.......mozi beter od mene preterale samo Sunny e tuka
|
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
dobro utro taraturdzii
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Како си мила ти?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
ne znam... nekolku dena gi nema...
tiki daj jas i ti da si se napieme po edno kafence ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fala milichka... pak sama si pijam kafe a?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Јас јадам мандарини,сакаш Сани?
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 118119120121122 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |