![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 718719720721722 959> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo momentov...kako insomniac
|
|
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Happy...veruvam
toa cuvstvo kje me drzi vo tek na celiot den
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Pretepano...Vcera se izmoriv i uste nemozam da se vratam vo normala
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
pospano
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
супер,одлично наспана и одморена си пијам кафе и слушам музика
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
srekjno e mal zbor
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
jovana-sk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
denes mi e glupavo.Ne znam dali sum poveke nesrekna otkolku srekna
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...kje mi treba pomosh da definiram vakva sostojba... ko trudna...a znam deka ne sum trudna...ko leunka..a znam deka ne sum porodena... ko svekrva...a seushte ne sum svekrva... ko.... aj dosta... teshko za definiranje...
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
уморно...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......poçnav da sletuvam.......poleka.....ama sigurno.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
ООООДЛИЧНО!!!Сонот ми се остварува баш,баш денес!
Иако ми ги пратија стиховиве,а за брзо ќе ги слушнам во живо... Avionu, slomicu ti krila Da ne letis, ona bi tu bila Joj, ako ti uhvatim pilota Lisicu ga njegovog zivota. Празници се ближат,празници се ближат,во понеделник ќе бидам тука...и шоуто може да започне! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Ми се спиееее.....
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
nedefinirano
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 718719720721722 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |