![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 266> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tuuuuu sto golemo drustvo se sobravme
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
samo da potsetam......
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
mene nemozesh
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kje ve soberam jas ... ionaka mi e uz pat
![]() |
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Организирајте автобус,ја и fiks одма идеме
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
e pa ako e taka da se spremam da trgnam za kocani
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Јас се извињавам...ама мислев дека ќе бидеш кај тетин ми на гости, па ќе го пратев автобусот за Кочани
![]() Лу, се извинувам што те преварив...ти можеш пак да и се јавиш и да и кажеш ![]() |
|
|
|
![]() |
|
da be ke skrshne sega od ko ve potsetiv
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
dobro de, ke skrsne avtobusot i nakaj struga..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bas toa sakav i ja vo tekot na denot da go napraam.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
e mnogu ti fala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baj d vej, ja izvestiv i Natalija za sobiranjevo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jas mislam deka telekom treba da plati avtobus koj ke trgne od Ohrid, ke gi sobere od tamu Ohrigjanite, pa nagore nakaj Kicevo, da ja sobere Miki, Fiks, plus uste nekoj kicevcanec ako ima, da ne zaboravi da zastane vo Gostivar da go sobere Sultanot na Feniks,v
![]() ![]() ![]() A da, ist takov avtobus i vo Istocna Makedonija da pratat ![]() Изменето од la fille - 11.Декември.2008 во 10:35 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |