![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 773774775776777 1364> |
Автор | |
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
denes ja preterav
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... kaj ste pushaci i pushacki....
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ajde kageto e gotovo palime sega cigara
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
kafe i cigara ,melem na dusava
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...mi pravi kejf..kafeto...lokumceto...e ova se vika...krevanje moral od sabajle
![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
...Moira zamina eve od moite mama ako sakas...ke pravime po edna jas i ti...
![]() aj i po edno kafe napraviv... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
... moira...aj daj sega od tvoite po edna... na tenane... da gi iscurkame...
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
една пред спиење......да ја зачурам
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ФАЛА ЗА МЕНТОЛЧЕТО
![]() ЈА СУМ УВЕК ЗА КАФЕ, АМА СЕГА ЕПТЕН `РАНО` Е.... ДАЈ ЕДНО ЧАЈЧЕ ПО ТВОЈ ИЗБОР ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ooooooo srcka aj pali i kazuj sto sakas kafe ili caj ....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
puseneto e zabraneno na javni mesta! a ut voa pojavno so sakis?!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 773774775776777 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |