IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Романтика
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Романтика

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 59>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 00:15
...ako sakate navistina, da go naljutite vashiot sakan, kazite nesho losho i neromantichno za mama mu...задоволствотрепкање

Изменето од ...Well... - 24.Јуни.2008 во 00:15
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 12:16
Nema vise romantike, ostala je uspomena
sjecanje na jednu davnu mladost
nema vise romantike, nema stare pjesme
sto se uz gitaru pjevala svu nocизненадување
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 13:16
i najglupavata situacija moze da bide romantika ako i e pogoden filmot i akterite
sekjavanje: kino pretstava ... jas - prvi klas gimnazija ... zad mene, sosema slucajno, mojata golema simpatija ... slab, slab, a dolg... gi istegnal nozete pod moeto sediste, a patikite (obueni ) pred mene ... cel film ... celo vreme pazev da ne go zgazam ... nisto od filmot ne se sekjavam ... samo romantikata
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2008 во 15:08
да се омажиш за два дена.
Кон врв
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2008 во 15:52
hehe romanticen stanav

Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2008 во 23:25
Ona so valjak ja kreci sobata, a ja i nosam kafe i pivo t.e. pivoto e za mene
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 16:22
Испратена: 07.Април.2008 во 00:10
...РОМАНТИКА..ЕЕЕ,КАКО НЕ,СЕКОЈА ВЕЧЕР.НАМЕСТО ЛУСТЕР И СВЕТИЛКИ ВО РАЗЛИЧНИ БОИ,МИРИЗЛИВИ СВЕЌИ НА ПАРАФИН ОД ТИЕ 20 ЗА 10 ден. ,КОНСТРУКТИВЕН МУАБЕТ ЗА СЕГАШНАТА ВЕЧЕР И УТРЕШНИОТ ДЕН,СЕДНАТИ НА ДРВЕНИОТ КРЕВЕТ СО СМЕТКИТЕ И ТУЖБИТЕ ВО РАЦЕ,ГУШНАТИ ОД ШТО Е ЛАДНО,...А СОЛЗИ...,А СОЛЗИ СЕ СЛЕВААТ ПО ЗАГРИЖЕНИТЕ ЛИЦА...,САМО ДЕТСКИ ПЛАЧ ОДВРЕМЕ НАВРЕМЕ ЌЕ ЈА ПРЕКИНЕ ОВАА РОМАНСА...ИЛИ КРКОРОТ НА ЦРЕВАТА ОД ВЧЕРАШНАТА БОРАНИЈА...!..ТЕЖОК Е УМЕТНИЧКИ ЖИВОТ...ПЕРИОД НА МОДЕРЕН РОМАНТИЗАМ.
...iskreno,mila moja bas mi e gajle...!.
ABER DOJDE,ZAGOR E ZIV!!!

.....eeeeheheeeee...koj e kako mene...!i den denes ziveam vo romantika...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 17:00
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 17:21
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 16:45
jas se uste veruvam vo romantika iako se smenija vreminjata
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 17:19
дешавка од пред многу години...
ситуација...
Јас и оној мојон у парк,седнати на клупа...да покажам колку сум романтична душица му викам...
-Колку е прекрасна ноќва...Погледни ја месечината...колку силно свети!

А он...
-Биб...пак не ги носиш наочарите...Тоа е сијалицата...

ми ја уништи романтичноста...во корен
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 18:25
Ke se sobleceme skroz goli ke zapalime sveki, ke pieme vino i ke razgovarame za nezni temi do sabajle
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 18:52
Se brkate niz soba i se gagjate so predmeti sto ke vi dojdat na dofat i koj ke izgubi ke bide soblecen
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 22:38
ne priznavam vrska bez romantika.
koga nekoj nekogo saka,sekogash stanuva romantichen

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 59>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.