![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10431044104510461047 1402> |
Автор | |
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ook super mace
sega si doma ili razbrav od Goldi deka si studentka? ![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
сега сум дома
![]() ![]() ![]() Ти бе дур беше со Голди за мене ли зборевте хехе ![]() ![]() Срц а ти што правиш, учиш работиш? Штета за тебе не ми зборел мене ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
jas ke ti kazam vo sledna prilika zaso sega veke dojde fati go natesno da go stegnime da prioiznae
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
ок... нп
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
ne e nikakva tajna ama sega ne
![]() |
|
![]() |
|
уживај бе онака прашав... битно е да се дружиме
|
![]() |
|
![]() |
|
sekako
bidete pozdraveni odam na rodenden se citkame utre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
сега и ти ме оставаш?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
срце то тука ми било...
Срцко гледаш шо ми збори биби за тебе... вистина ли? |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk...hush...
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
SDK.... parce ja napravile temava
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
..bash me nasmea
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сдк... помислив сум згрешила... на чат.....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10431044104510461047 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |