![]() |
|
Етикетирање |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obicno e spored del od nase odnesuvanje ili pri opis upotrebuvame koj kakva kola vozi, toa e najprepoznatliv i najbrz nacin da se opise nekoj.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Toa znacit: ELA DA TE GUSHNAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Prevodov e ekskluzivno za tebe samo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
пишит ГОЛЕМО СРЦЕ
абе шо значит тоа мори? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ednas stavena zasekogas
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Prasaj gi tie sto mi ja zakacile...jas odovde ne ja citam ...oti mi e zad grb ....
|
![]() |
|
ШО ПИШИТ НА РЕКЛАМАТА? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Abe ajde...etiketiranje...pa mene mi stavija svetlecka reklama .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ubo e da me etiketirat
![]() NAVALETE NARODE IMA USE MALKU MESTO ZA LEPENJE ![]() |
|
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Етикетирам, ме етикетираат............нормално е........ |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Marsovec!Kako moze da zalepat vakva etiketa nekoi sto ne te znaat od ragjanje?
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Мислам дека етикетирањето е доста застапено во секојдневниот живот,на сите страни може да слушнете по некоја етикета за некого, може тоа да е резултат на брзиот начин на живот, па немаме време за подобро запознавање па полесно е со некоја етикета некој да го сврстиш во одредена категорија или пак можеби толку сме добри во препознавање на карактеристиките на одредена личност? Лично избегавам да користам етикети, но не велам дека сум имуна на тоа (за жал).
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
етикетите за жал сами си ги ставjаме. и обично тие се пронашли наj тенката слабата ни страна.
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
jas ne sum zalepil etiketa osven na sala ako se kaze nekoj zbor za da etiketiras treba predobro da go poznavas covekot a retko koga mozes da go zapoznaes tolku dobro deneska
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |