![]() |
|
Азбука на афоризми и поговорки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 50> |
Автор | |
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Живеј го секој ден како да ти е последен, еднаш ќе бидеш во право.
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Em,shuto,em bode
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ѓаволот ни ора ни копа
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Denesnata rabota ne ostavaj ja za utre!
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Грешките се за човекот,но за да се направи тотална глупост и голем хаос,потребен ни е компјутер...
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Vo vinoto e vistinata
|
|
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Бели пари за црни денови
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Ako prijatelot ti e od med,ne go jadi celiot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Sto ke posees toa ke ti nikne
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Dzabe raboti,dzabe ne sedi...
|
|
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Covekot se uci dodeka e ziv
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ceni go toa so te ceni
|
|
![]() |
|
Homo hominus lupus
|
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
finoto i ljubovta site zla i teskotii gi nadminuvaat Изменето од NiNa1 - 23.Октомври.2008 во 20:29 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |