IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Експеримент
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Експеримент

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Статус: Офлајн
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Експеримент
    Испратена: 07.Јануари.2006 во 11:26
Sto mislite za moznosta ovaa planeta i zivotot na nea da se del od nekoj eksperiment na nekoja pomokna sorta na zivot? Mislam zamislete ne(zemjata i ostatnata kolina, planini galaksii...) vo edno staklo i dvajca naucnici gledaat sto si pravime? 

Изменето од Carnation
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 15:31

ej zamisli samo ti da si eksperiment a site okolu tebe da rabotat na tebe....i site so gi sakas vsusnost da te smetaat za laboratorisko gluvce....wow....jako neli....

i tvojot film e jak....cekaj malku carnation da se pojavi da vidime so filzoj kje si napravi toj

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Jo be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 274
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jo be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 15:45
     Malku ili mnogu ekstremno predviduvanje ne bi sakal da sum del od toa scenario.
TALE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 15:48

Originally posted by Jo be Jo be напиша:

so e se isplasi????   

Кон врв
Jo be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Август.2005
Поени: 274
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jo be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 16:03
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

so e se isplasi????     A ti bi prifatila .

TALE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 16:06

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

so e se isplasi????     A ti bi prifatila .

abe nemam ni vreme da se zamram so takvi raboti....a ako moeto postoenje voedno so site momenti na srekja, radost i zadovolstvo se dolzi na nekakov si eksperiment....seedno mi e....i da znam deka sum eksperiment ako seuste mozam da se smeam i da bidam srekjna......sigurno nema da se samoubijam....

Кон врв
YODA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај YODA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2006 во 00:31
ТАКА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
и то...
Кон врв
dragan733 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Мај.2006
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragan733 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2006 во 21:45
Јас повеќе би рекол, експеримент на моќниците на Земјава. И така тие експериментираат нелегално врз нас.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај YODA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 22:14
DA BE EVE JAS SEGA SKORO IZLEGOV OD AREA 51 TAMU MI PRAEJA EKSPERIMENTI AMA IZGLEDA NE ME BENDISAJA
и то...
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2006 во 21:59
kakva e ova glupost................................pa, neli gospod ve napravil,a? A,be,bidete dosledni vo ona vo shto veruvate!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај YODA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 01:15
Ako bese gornoto upateno na mene, togas kazi za slednio pat da ti odgovoram...
и то...
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 21:54
na site so se nepostojani vo svoeto mislenje i ubeduvanja,....a,ti mozes pak da odgovaras,so e vazno dali e bas za tebe?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај YODA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 22:43
     E pa ti pretpostavuvas deka sum jas nepostojan vo svoeto mislenje ili ubeduvanje, ama izgleda deka to e samo poradi to so si dobil pogresen vpecatok.

Ako ne se lazam mislis deka eden od prethodnite postovi se kosi so moeto ubeduvanje iskazano vo Veroispoved deka Gospod me sozdal. Ama jas to nikogas ne sum go izjavil, barem ne za nasiot materijalen del.

Posto jas sum cvrsto ubeden deka covekot ne e ustvari ovaa futrola so za 60-70 godini ke skapi pod zemi, tuku edna fina energija sto poveke lugje, megju koi spagjam i jas miluvaat da ja narecat dusa. Ama ni vo ovoj slucaj ne prifakjam deka bukvalno Gospod ne sozdal, tuku deka sekoj od nas e samo del od eden pogolema celina, koja bi sakal da ja narecam Kreator/Kreacija, posto isto taka smetam deka bog sam sebesi si e potreben i dovolen. Arno ama to e edno apsolutno bitie od koe site nie poteknuvame i kade site ke se vratime, pa taka da logicno e da se zakluci deka site nie postoime od sekogas, zaedno so toa apsolutno bitie. Sprema ova nelogicno e da se pretpostavi deka Gospod ne sozdal.

Tolku vo moja odbrana, ako nesto ne si razbral pisi i ke se doobjasnam ponatamu.
и то...
Кон врв
ztip Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2006
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ztip Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2006 во 16:14

Moze bi sme samo eden atom od nekoj element Sonceto e jadroto a planetite elektroni sto kruzat okolu nego

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.