![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 533> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prevod na ona od veda ako moze?
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
palci gore dude(nema precizen prevod na ova amerikansko zborce).
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
fala sepak
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
dude ti e ko na toso malerot Batka
|
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaa veda me iznasmea |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
EEEEE pa daj kazete nekoj vic sepak praznik e dajte da go odbelezime i nie malkute sto operirame vo momentov. Inaku milo mi e so te iznasmeav, retko se slucuva.............
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
zal mi ama jas ke moram da si begam sega. Fala za druzenjeto super ste.Se citame pak vo nedela. Golem pozdrav od mene. |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
ZDRAVO CAO strunfi
|
|
![]() |
|
lele pa site si otidoa???????
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
da be a na badnik treba doma da sedat
|
|
![]() |
|
haaaaaaaa ostaj se abe kaj tebe kaj se padna parickata jas preeska se pofaliv kaj mene se padna
|
|
![]() |
|
da padna vekje cetvrta godina po red
a i sam go pravev lepceto |
|
![]() |
|
cestitam navistina mi e milo, jas imav nekolku, more mnogu susni godini(bez paricka mislam) i ovaa nekako j aizmagnetizirav da bide moja-redno vreme bese sepak
|
|
![]() |
|
pa se vrativ od japonija i treba da se aklimatiziraaaaaaam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |