![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 595596597598599 717> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... crnogorecot se zenel pa i kazuva pravila na zenata
... bio ja budan ..ne bio u 7:00 kafa da me ceka skuvana ...doshao ja ne doshao...u 15:00 rucak da me ceka na masi.. ...doshao ja ne doshao...u 18:00 vecera da me ceka... ... i Crnogorkata go islusha pa mu veli... ,,, budan ti ne budan ja u 6:00 mora da se e*** ...doshao ti ne doshao...ja u 14:00 mora da se e*** ... budan ti ne budan u 17:00 ja mora da se e*** ... e sega jas odam da spijam... dosla ja ne doshla... vo 19:00 kafe da me ceka... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Види ја бе учителката... дојде... кажа виц... остави наредба... и ја снема...
![]() Јас не ти варам кафенце... ќе те носам на готово... да те расонам после дремката... со лаф-муабет...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... znaesh shto ano= anastea, kolku li mi e milo imevo...dodusha jas vo sebe te vikam anastasija...baba mi mila taka se vikashe
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Уживајте во поздравот ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
fala
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() |
|
![]() |
|
..ve pozdravuvam... i
![]() |
|
![]() |
|
Поздрав до вас позитивци...исполнете се со медитација ![]() ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() Поздрав позитивци...Уживајте во дождливиот ден...времето е идеално за евоцирање на старите спомени ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Doobar deeeen pozitivci
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Идам да ве видам...
![]() ![]() ![]() Значи, домашно немаме денеска... слободно може да си резонираме... во хоризонтала...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
... daj te molam...ne sum luda da zastanam do ovoj i da meditiram... neli mislish deka ima i popametni raboti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...daduuuuush...
![]() ![]() ...anastasijooooo (akcentot na oooo) ![]() ![]() ...bibenceeeee ![]() ![]() ...mm...vaka kje ti se obrakjam ![]() ![]() ![]() ...dak...aj da meditirame uz ![]() .. i ova za mene... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 595596597598599 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |